| Alle15 a întrebat:

Buna TPU.Cum imi schimb numele la hi5,, ca nu prea stiu! fundita si votikk!

Răspuns Câştigător
| Zuzzy05 a răspuns:

Dai la "profilul meu " si la "editare profil" si scrii acolo la prenume apoi dai la "salvare profil".

16 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Dai la Profilul meu -> cauti mai jos Informaţii, dai click pe Editează această secţiune -> si de acolo stii: nume, prenume.bla bla

| Alle15 explică:

вaявιє a răspuns:
Buna bianca!

nu ma cheama bianca!hee hee

| Alle15 explică:

Am aleso pe Zuzzy05 deoarece numai ea mi-a zis prenume!

| LoOvE a răspuns:

Buna bianca!

Pai intri pe contul tau de hi5 si jos sub poza ta scrie "Editare profil". Apoi iti apare o pagina unde scrie "numele tau" si scrii tu ce vrei.

Sper ca te-am ajutat! Pa!

| ZâmβέŤ a răspuns:

My Profile/Edit My Basic Info/Basic/First Name

| Anchyy18 a răspuns:

Sub poza de la profil scrie editare profil. Dai acolo si iti apare nume si modificibig grin

| Izz a răspuns:

Te duci la ''My profile'' sau daca ai in romana la ''Profilul meu'' apoi jos unde ai poza de la avatar la ''Editare profil'' sau la ''Edit My profile'' dupa aia la ''Nume'' sau ''First name''. Succes am pus si in engleza, ca poate tu il ai asa sau in romana

| 0anaLovesHIPHOP a răspuns:

La profilul tau, sub poza de profil, iti apare Editare profil, dai click acolo si iti apare prenume, stergi ce scrie acolo si iti pui numele ce-l doresti, dai salvare profil si asta ebig grin

| madalina_3428 a răspuns:

Buna:*

Dai pe "profilul meu" iar subt poza ta de profil o sa vezi : "

Fotografii
Prieteni
Grupuri
Carnet
Cum vede altcineva?
Editare profil
Modifică aspectul
Eliminare aspect

Dai pe "editare profil"...si acolo o sa gasesti :nume, prenume, sex, data nasterii.etc. Dai la prenume si scrii numele dorit:X

papa:*

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Cand esti acolo pe a tau dai la editare profil si o sa-ti apare o rubrica si o schimbi

| pitbull60 a răspuns:

Buna! Ca sa schimbi numele la hi5 e foarte simplu.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina ta de hi5 si dai sub poza de profil in stanga "Editare profil" dupa care la Nume->Prenume->Salvare profil.atata tot:*

| blackangel96 a răspuns:

Pai dai la profilul tau si dai la sectiunea informatii unde sunt scrise varsta locatia data nasteri etc si vezi ca scrie asa:
Editează această secţiune
http://bhgfhnj.hi5.com - Trimite-o prietenilor tăi Sex / Vârsta
Femeie / 14 Data nasterii
03 octombrie Locaţie
România Stare relaţie
Singur(ă) În căutare de
Să-mi fac prieteni Religie
ortodoxa
si tu dai editeaza aceasta sectiune
mult noroc!
funda?:x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la editare profil (sub poza ta de profil) si iti schimbi numele, apoi dai salveaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profilul meu ---> Editare profil---> Prenume/Nume

| maverick0102 a răspuns:

Profilul meu-->editare profil si iti schimbi acolo numele big grin
fundita.big grin:*

| Introspectie a răspuns:

Profilul meu -> Editare profil happy. Acolo iti poti schimba numele si prenumele.