Simplu, te deconectezi si gata! Dar daca ai cont, la ce iti mai trebuie anonimat? Ne ascunzi ceva...
Te deloghezi de pe contul tau.
si dai apoi la PUNE INTREBAREA TA AICI.
iti va aparea ca Anonim in loc de bboypiciu.
sper ca te-am ajutat!
Tzau
O intrebare anonima o pui daca nu esti logat in niciun cont, asa se face si cand vrei sa dai raspunsuri anonime.
Fara sa te lochezi cu adresa ta de mail, dai click pe Pune intrebarea ta aici si o sctii, alegi categarii, dupa ce apesi sa ti-o trimita, iti apare locul unde te loghezi, si NU te lochezi deeoarece in dreapta scrie trimite intrebarea anonimas i dai click kolo
E foarte simplu!
De dezloghezi si apoi intri din nou pe tpu.ro si dai la "PUNE INTREBARA TA AICI"
E foarte simplu!
Daca nu stii sa de dezloghezi, vezi ca in partea stanga a paginii chiar acum, daca te uiti in stanga o sa vezi mai multe scrisuri, si ultimul scris o sa fie asa :"logout" => si dai acolo si GATA te-ai dezlogat.
funda!
Pey interarie anonime se pun numai daca n ai cotn pe TPU de exemplu eu daca nu as avea cont si as vrea sa raspund cuiva m-ar anunta na evti cont pe TPU dar putetii da raspuns anonim... sper ca te=am ajutat
Nu te loghiezi, apoi pui intrebarea, si-ti apare vrei sa te loghiezi sau trimete anonim.
Apesi pe butonul LOG OUT si postezi intrebarea.
Poza: http://i55.tinypic.com/npm7v8.jpg
maddy673 întreabă:
DenisaDenisa25 întreabă: