| 18missy a întrebat:

cum pot sa dau cerere de prieten la o vedeta pe facebook(am incercat la alyssa bernal)?

Răspuns Câştigător
| VladS_6146 a răspuns:

Nu se poate pentru ca toate vedetele au pagina de facebook nu au profil de facebook, poti doar sa le dai like, pe facebook nu vei putea sa le dai add niciodata doar celor care sunt fani si au facut ei un cont cu numele artistului/artistei happy

8 răspunsuri:
| Roxett a răspuns:

Intra aici http://www.facebook.com/people/Alyssa-Bernal/7104080
Asta e contul ei de facebook, nu pagina...deci poti sa o adaugi ca prieten.

| andtim a răspuns:

Vezi ca multe vedete de pe facebook au conturi falsewinking sunt tipi sau tipe care fac conturi cu numele vedetelor si aduna asa la misto o gramada de prieteni si like-uri... mie mi se pare absolut inutil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei vedetele nu prea isi fac cont de facebook sa se logheze mereu cum facem noi. de obicei se ocupa cineva de facebook-ul acela si este doar pagina officiala. uh poti doar sa dai like sau sa comentezi happy sper ca te-am ajutatbatting eyelashes

| nurckye a răspuns:

Incearca la conturi de facebook nu la pagini ca de obicei vedetele [ ca mine ] au pagini

| myssu a răspuns:

Apesi unde scrie like funda?

| anonimus20 a răspuns:

Cred ca are prea multi pieteni! happy

| Andrada1 a răspuns:

Nu merge decat daca are profil personal. spre exemplu cauta britney spears iti apare acolo musician/band happy merge doar sa dai Like tongue (apreciez) tongue Bafta!

| NarcisRules a răspuns:

Nu ai cum sa ii dai cere de prieten decat like.