Nu te gandi prea mult la ce ar fi mai potrivit sa vorbesti cu ea, nu asta e important. Cand doi oameni se plac reciproc se simt bine unul in preajma celuilalt. Nu te rusina ca n-ai de ce sa te rusinezi in fata ei, e doar o fata care are nevoie de un baiat ca si tine, si imi dau seama ca esti un baiat bun dupa felul in care ai povestit despre voi doi. In concluzie, actioneaza si nu gandi prea mult! sper sa te ajute ce ti-am scris
Cred ca e important sa o faci sa rada, sa se simta bine langa tine sa incepeti sa va simtiti bine unul langa altul ca sa poti sa ii spui ceea ce simti. Subiecte pentru conversatie vin de la sine in timpul relatiei. daca nu ai prea vorbit cu ea e un moment bun acum sa incepi/incerci sa o cunosti mai bine Succes :*
Daca o placi, nu o lasa, vorbeste cu ea despre ceea ce simti sau despre ceea ce simtiti amandoi, pentru ca e greu sa vorbesti despre hobby-uri si alte lucruri de genul acesta cand o placi. Sau ai putea sa o pupi macar pe obraz la inceput sa vada si ea ca totusi nu e doar o "simpla" fata. In mod normal asa ar fi bine sa procedeze baietii indragostiti si care sunt si gentlemani, parerea mea