Ce intrebare tampita.Mi-as dori sa mi se indeplineasca toate dorintele care o sa mi le doresc in viitor.nu stiu daca intelegi. Ceea ce nu se va intampla...
Nimic mai mult decat sanatate si fericire alaturi de cei dragi.Nu bani, nu avere etc.Cel mai important ar fi sa avem sanatate si fericire ca am sa tot facem bani si averi, vile case etc.
Sa fiu inapoi copil :X... sa am vreo 4 ani . si ce mai mare dorinta ar fi sa imi amintesc la timpul potrivit de experientele petrecute pana acum. sa stiu unde sa fac anumite schimbari si viata mea sa fie altfel.
Pai...daca ar fi sa ma gandesc... as spune ca sanatate pentru mine sh fam mea, dar sincer tot ce mi-as dori acum ar fi ca baiatul pe care-l placa sa ma vada cu alti ochi decat o simpla prietena pentru ca nu pot zice ca mai suntem colegi pentru ca am terminat clasa a 8-a. offfff mi-am amintit de el. sper ca te-am ajutat:*
Ca prietenul meu sa se intoarca mai devreme din Franta . Cam asta mi-as dori.
In primul rand sa am sanatate ca pana la urma e mai buna decat toate,si intr-adevar mi-as dori o casa pe plaja in Hawaii...oh, da! si sa trec ambele evaluari nationale, ca mor daca nu trec asta e...ne trebuie si niste noroc de la bunul Dumnezeu.in fine
Iubirea, sanatatea si casa aia pe plaja.ar fi chiar foarte tare
O dovadă clară că există Dumnezeu sau vreo divinitate. Încă o întrebare imaginară, sau să mai am 1.000.000 de dorinţe.
anonim_4396 întreabă: