| KameliaFrumusika a întrebat:

Buna TPU dati-mi si mie un metin pvm ratele marisoare fara modate care stie dati-mi linkul sau daca aveti vreun metin care nu va mai jucati si aveti iteme big grin dau funda Multumescbig grinbig grin.Scz de categorie dar e mai populata*

Răspuns Câştigător
| Stefan_Dutu_1996 a răspuns:

Sunt multe metine frumoase ca Metin2Dark,Metin2lid,Metin2XPM,RoyalMondialMT2,MetinApollo etc etc daca mai vrei metine da-mi add la id asta :stefanhelios big grin

3 răspunsuri:
| Gamerita a răspuns:

Metin2Speed - eu vreau in seara asta sa.l downloadez deoarece multi mi.au zis ca intr.o zi faci lvl 100 +si ratele sunt mari.
Metin2United -cel mai bun privat cred ca ai auzit de el
Metin2Tim - are rate bune dar cresti c-am greu de la lvl 80
Metin2Lunaris - la fel, cresti ff repede si pe jos iti pica 10kk in map1, map2, vale, munte etc iar in v2, v3 si v4 iti pica 50kk-90kk ^.^ Si faci bani pentru itm bune. big grin Astea ti le recomand eu. Bfta :X

| KameliaFrumusika explică (pentru Gamerita):

Din toate care m-i leai zis nu este niciunul care sa nu loi fi jucatlaughingadevarat speed e misto dar united nop cat despre Lunaris sunt foarte multi modati si asta face metinul nepopulat de playeri ca minebig grin caut unu nou pvm mai mult cu rate 500 cam asa dar mersi oricum

| Stefan_Dutu_1996 a răspuns (pentru KameliaFrumusika):

Sunt multe metine frumoase ca Metin2Dark,Metin2lid,Metin2XPM,RoyalMondialMT2,MetinApollo etc etc daca mai vrei metine da-mi add la id asta :stefanhelios big grin

| Stefan_Dutu_1996 a răspuns:

Incearca Royalmondialmt2 sau metin2apollo sunt multe metine frumoase este un nou metin acum metin2 led, metin2 xmp sau unele mai vechi metin2 fun, metin2 dark, metin2 vidra, metin2 arena etc sunt multe poate te-am ajutat big grin