| Trandafirii a întrebat:

TPU dau funda, cum pot sa fac sa ma vada mai multa lume pe youtube la filmuletele mele?

7 răspunsuri:
| iulianr a răspuns:

Trebuie sa faci publicitate. Pune linkul catre canalul tau de YouTube pe mai multe retele de socializare si in speccial, spune-le prietenilor. Oricum, degeaba vin multi vizitatori, daca ei nu se intorc...si acest lucur nu il poti contola din pacate. Totul depinde de preferintele publicului, care din pacate de cele mai multe ori e destul de pretentios.

| express11 a răspuns:

Nu ai cum.doar sa fie in sfera de interes a mai multor oameni.si sunt gramada filmulete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Filmeaza-te dezbracata. Poti sa vorbesti despre orice, sa fii urata cu craci, ca tot o sa se uite toti labarii la tine.
Succesuri.

| Sfinnx a răspuns:

In primul rand cauta ceva diferit si interesant.Cauta sa ai efecte interesante, voci, muzica dar aici trebuie sa stii sa lucri cu programe.
Incearca sa dai share prietenilor, sau sa faci schimb de subscribe [ sa dai subscribe si la randul tau sa primesti inapoi]. Sa le spui prietenilor "Da un share mai departe!"..etc. Totul conteaza sa fi originala.

| Trandafirii explică (pentru Sfinnx):

Ideea este foarte buna! dar e cu sora mea nu cantam! suntem la un sport pe nume conduinta si facem demonstratii, alte idei?

| MateescuParker a răspuns:

Buna, daca vrei sa te vada mai multa lume, trebuie sa se aboneze cat mai multa lume la canalul tau de youtube, daca le place ce faci tu pe youtube, o sa te urmareasca in continuare... Succes!

| Trandafirii explică (pentru MateescuParker):

Ok, daca vrei sa ma vezi cauta pe youtube,, amalia si andra'' si noi suntem surori, eu sunt tomsa amalia, sora mea tomsa andra, noi suntem la sportul pe nume CONDUINTA, eu am 11 ani, sora mea 9 ani, am castigat medalii!