| Angel1997 a întrebat:

De 3 zile nu mai am telefon mi sa uzat cartele.Intrebarea mea este ce sa fac ca parinti sa imi ia alta cartela?
P. S : fara note bune { am deja } fara sa fiu cuminte { sunt cuminte } nu lucruri de genu asta

8 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Numai ai telefon sau cartela?
--numai mananci 1 saptamana la scoala si strangi bani pentru cartelalaughing

| MoneyMoney a răspuns:

CartelaCosmote, Orange sau Vodafone ţi se schimbă GRATUIT cu alta cu acelaşi număr la o reprezentaţă! Eu la VDF aşa am păţit şi am acelaşi număr de 8 ani de zile!winking Foarte simplu, ca FUNDA pe care mi-o dai!winking

| Angel1997 explică (pentru MoneyMoney):

Ar fi o mica problema stiind k mi sa uzat cartela nu am mai tinuto in telefon si am pierduto

| William a răspuns:

Iei note proaste si te comporti urat. Le zici ca o sa o tii asa pana iti cumpara cartela.

| Angel1997 explică (pentru William):

Pai daca fac asa am sanse sa fiu exmatriculata sau corigenta daca iau note proaste
si sa ma comport urat o sa primesc o bataita de o sa-mi ajunga 1 an rolling on the floor

| William a răspuns (pentru Angel1997):

Dar de ce nu le ceri bani sa iti cumeri o cartela noua? De ce trebuie sa faci ceva ca sa iti dea bani?

| Angel1997 explică (pentru William):

PT k parintii mei nu mai au incredere in mine adica cred ca daca eu am telefon am dreptul la suprematie pentru ca am stricat multe cartele multe telefoane, vorbesc seara la ore tarzii.Iam cerut si bani de cartela dar spun k pentru asta trebuie sa o merit

| tibi95cj a răspuns:

Iti comanzi de pe net cartela Orange gratuita sau te duci la Orange ( daca ai cartela de la ei ) si ti-o schimba.