Temperatura procesorului poate e prea mare, verifica daca are pasta termoconductoare, sursa nu are cum sa fie.problema poate fi si de la hard disk, daca discurile de platan sunt bulite.
Buna, in primul rand s-ar putea sa ai virusi multi pe PC si de aia ti se restareaza, in al 2-lea rand desfa capacul de pe partea cu procesorul si in fata procesorului este un ventilator, pune mana pe porcesor si daca arde, desfa ventilatorul si ungel cu ulei si o sa ti sa invarta mai repede pentru a raci procesorul, problema asta am avut-o si eu, mult noroc FUNDA?
Am patit si eu aceeasi problema dar cu luni in urma..Eu l-am durs la reparat si peurma mergea totul ok.Du-l la reparat. FUNDA?
In principiu du-l la service. Altfel, instaleaza everest, si unde iti arata ca e in neregula (afiseaza temperaturi, viteze, intensitate etc), acolo ai probleme.
Da, poate fi de la sursa. Poate fi de la hard, poate chiar si de placa de baza. Sigur iti da un msg cand se deschide sau pana sa se inchida, daca nu probabil e placa de baza.
Windows bușit, viruși, rami defecți, probleme cu hardul, probleme de drivere sunt multe chestii care pot fi de vină.
Buna.De la procesor e problema.Doar daca il duci la reparat i poti face ceva.Cand ajunge la o anumita temperatura isi da restart.Pa,pa
Incearca sa dai cu aspiratul rotita sursei sau cumparati alta. Eu am dat 95 de lei + 5 lei "consultatia" (ca am dus acolo sursa)
Trebuie pasta pe procesor si curatat de praf daca e vechi calculatorul inseamna ca ti s-au topit niste chestii de pe placa de baza si nu mai ai ce sa ii faci crede-ma asa am patit si eu, am schimbat sursa, am pus pasta pentru procesor l-am curatat de praf si tot la fel a fost asa ca l-am schimbat!