Buna:*.Eu am patit cu prietena mea cea mai buna m-a lasat si nu i-a pasat cat i-am fost alaturi! Pai cam trebuie sa ne obijunuim cu gandul ca prietenii adevarati se gasesc foarte greu, nu tuturor le pasa de noi, poate cele ce te-a lasat nu le pasa de tine.Nu trebuie sa fii trista ca o sa ai parte si de prietene adevarate, eu chiar am avut multe probleme de genu si am trecut peste acum daca pot spune am devenit putin cam imuna.Lasa-ti id in msj la mine si daca vrei putem vorbii si poate te pot ajuta!:*
Asta e lumea nesimtita, cine e bun la suflet are parte de dezamagiri si numai nesimtitii/e au noroc la socializare asa pateste si amicul meu e in situatia ta da numai de persoane fara scrupule si el e un om bun arata bine asta e. Lumea cauta fama, bani si multa smecherie. Pe noi cei care suntem de treaba ne da deoparte.
Pentru ca, copii leaga f usor prietenii pentru ca nu cunosc minciuna, ura, pizma si alte lucruri rele. Pe masura ce cresc, isi dau seama de unele lucruri si aleg alti prietenii in functie de ce isi doresc, de dorinta de a fi si ei populari pe langa ceilalti, in functie de hobby-uri, de lucruri in comun. Poate ti se intampla asa pentru ca, tocmai ti-ai rapsuns singura, ca ajuti pe toti si ei se asteapta la asta. Fii f atenta la cei din jur si ofera-ti ajutorul si iubirea doar celor care merita. Traim intr-o lume prea nebuna ca sa ne permitem sa fim prieteni cu oricine. Trebuie sa vorbesti cu oameni de la care ai ce invata, care te ajuta sa urci, nu sa cobori. Studiaza cu atentie persoanele din jurul tau si dupa mult timp, decide pe cine sa ajuti sau cine nu merita niciun salut.Inconjoara-te de oameni care te merita, chiar daca sunt doar 2-3.
Hei. Eu o sa-mi sustin parerea pana mor. ' Nu exista prietenie adevarata, nu exista prieteni adevarati'. Toti sunt doar pentru ei, si intotdeauna vor fi; nu se vor lasa niciodata pe ei ca sa vina sa te ajute pe tine; si eu sunt la fel ca tine, dar am doar de pierdut.
Sper ca te-am ajutat! Numai bine!
SPAM-MissBloodieMelancholieMarrie.html Daca poti ajuta-ma si pe mine cu un click!
Ai si tu o parte de vina, chiar daca nu`ti vine sa crezi. Prin faptul ca nu spui niciodata nu, ca le faci mereu pe plac si esti mereu disponibila, le-ai facut pe ele sa te perceapa ca pe o persoana la care apeleaza doar in caz de nevoie.
Daca o sa incepi sa le refuzi, probabil ca se vor supara foarte tare si iti vor face o scena, dar e mai bine asa. Asta nu sunt prietene, chiar daca le cunosti de mica.
E bine ca ti-ai dat seama, niciodata nu e prea tarziu.
Incheie relatia asta si cauta sa-ti faci o prietena care sa tina la tine cu adevarat pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce faci pentru ea. N`o sa fie usor sa inveti sa spui "nu", dar trebuie s`o faci. In felul asta, o sa exprimi incredere in tine si o sa impui, intr-o anumita masura, respect. Prietenele tale nu te respecta momentan, tocmai pentru ca in fata lor ai dat dovada de slabiciune, de fiecare data, prin faptul ca nu le-ai refuzat deloc.
Cheama`le pe toate undeva si poarta o discutie serioasa cu ele. Spune`le tot ce ne-ai spus si noua si incearca sa le faci sa inteleaga ca nu`ti convine faptul ca apeleaza la tine numai cand au nevoie de ceva. S`ar putea (desi sansele sunt slabe) sa le deschizi ochii si sa inceapa sa se schimbe.
Daca nu vrei sa faci asta, data viitoare cand te mai roaga ceva, spune`le ca nu poti sau refuza`le politicos. De exemplu, daca iti cer sa le faci o tema, spune`le ca iti pare rau, dar ai planuit sa-ti petreci timpul in alt mod. Daca iti cer sa le imprumuti bani, spune`le ca nu poti, pentru ca si tu ai nevoie de bani. Se vor supara si vor inceta, la un moment dat, sa apeleze la tine, dar e mai bine asa. Lucrurile vor deveni mult mai clare, iti vei da seama ca nu apeleaza la tine pentru altceva decat pentru ajutor.
Eu iti doresc mult succes si sa cunosti o fata care sa te aprecieze pentru ceea ce esti si cu, care sa poti lega o prietenie stransa.
Pentru ca asa e lumea in ziua de azi. Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Si incerc sa inteleg si mereu imi spun ca nu merita sa le mai ajut si sa le ascult. Ele nu-ti sunt prietene. Daca iti erau, te ajutau si te ascultau, dar nu au facut-o!
Imi pare rau. Te inteleg, stiu cum e :-
Acea "prietena" a ta, de fapt nu a existat. Stiu cum e cand ii sprijini pe toti, iar tie nu iti sare nimeni in ajutor cand ai nevoie. E nasol, insa asta inseamna ca nu esti priceputa in alegerea prietenilor! Da, trebuia sa te zguduie cineva, sa te aduca cu picioarele pe pamant. Nu stii sa iti alegi prietenii si nu observi cand acestora nu le mai pasa de tine!
Oricum, crede-ma ca o sa le para rau mai tarziu pentru tot ceea ce au pierdut. Incearca sa tii cat mai mult legatura cu acel prieten de la tara. Eu, chiar din aceasta cauza, am legat prieteniile pe internet. Da, poate ca sunt virtuale, insa crede-ma, prietenii "virtuali" sunt prieteni! Unii dintre ei, e adevarat. Acum, o prietenie "online", e pe punctul de a deveni realitate.
Si poate ca ei, chiar datorita faptului ca nu te prea cunosc reusesc sa te ajute mult mai mult decat acele creaturi care iti cunosc punctele slabe si incearca sa profite de ele.
Succes in viitoarele prietenii! :]
Unele persone sunt respigatore si fica tu nu esti asa de populara ca alti prieteni de lasa balta incerca sati spui puctul de vadere in fata lor nu mai fii atat de timida incerca da-mi plizzzz fuda incerca suces.PWP
Nu cred ca acelea erau prietene, poate ar trebui sa iti gasesti alte prietene.stiu ca e greu, pentru ca acum rar iti mai gasesti prieteni adevarati...incearca sa le spui ca si tu ai nevoie sa fii ascultata.bafta!:*
... Probabil ca:
I. Nu sunt prieteni adevarati
II.Au altele de facut decat sa stea cu tine
III.Nu esti printre cei mai buni prieteni ai lor
IV.Nu stiu cum sa te ajute
Sau pur si simplu nu vor sasi bata capul cu tine