| SiminaSalvadore a întrebat:

de curand mi-a venit in cap o idee:aceasta fiind de a scrie o "carte" inspirata dupa Jurnalele Vampirilor, stiu ca e cam nebunesc si as vrea sa va intreb si pe voi daca sa continui sau sa ma las balta si stiu ca nu puteti sa stiti daca nu cititi asa ca va intreb pe voi ce parere aveti:

Prefaţă

Toată lumea ştie despre povestea de dragoste dintre Elena, Damon şi Stefan, insă acum o sa vi-o spunem in alt fel.
De data aceasta va apărea un nou personaj, unul feminin pe nume Mara Willison, o fată foarte tânără şi frumoasă, care provenea dint-o familie bogată, şi tot ea va deveni singura şi cea mai bună prietenă a lui Damon.
Mara era o fată tare inteligentă, inaltă. Pielea ei era alba recum laptele, iar chipul era luminos, încomjurat de parul castaniu deschis, aproape blond, de ochii sai imeşi albastri, de un nas mic şi subţire şi d buzele sale raşi precum e sângele.

Capitolul
1

1 august 1890
Dragă jurnalule,
Ştiu că ar trebui să fiu fericită, doar astăzi e ziua mea de naştere si împlinesc 17 ani, insă de ce nu ma simt fericită? De ce simt ca astăzi o să mi se întâmple un lucru rău? De ce cred că azi voi întâlni pe cineva, sau ceva care îmi va schimba radical viaţa?
Sincer nu prea ştiu, însă un lucru e sigur : este ora 07 : 30 iar eu stau tot in pat, în cămaşa mea de noapte, în loc sa fiu îmbrăcată cu rochia,, Mini Pinck" aleasă de mama special pentru această ocazie, şi un lucru mai e sigur :dacă nu cobor la opt fix jos, fratele meu Ben, iar îmi va spune –ca de obicei- „Prinţesă răsfăţată’’ iar eu chiar nu am chef de glumele sale copilăreşti.Mama chiar are mare dreptate înprivinţa lui, ar trebui să fie mai ascultător si mai cuminte şi desigur mai studios, ca oricare copil de 10 ani.
Oricum, gata cu scrisu acum mă pregătesc să cobor.

După ce m-am îmbrăcat, şi eram însfârşit gata, am deschis uşa larg lăsând-o să se lovească de perete, provocând un zgomot puternic, iar apoi am alergat pe imensul hol de la etaj până la scari, pe care le-am goborât gaţios desigur ca să pot fii observată de mama.
-Bună dimineaţa, mamă, tată, Ben am spun dupa care am asteptat cateva secunde uitândumă drept în ochii fratelui meu.
-Bună dimineaţa scumpa mea, zise mama pe un ton mai mult decât entuziasmat, încât mi-am dat imediat seama că pune ceva la cale.

Răspuns Câştigător
| Panteraa a răspuns:

Si mie imi plac jurnalele vampirilor la nabunie. Este greu sa scrii o carte pe langa faptul ca si dureaza timp. Dar ai inceput foarte bine si de asta poti continua daca iti place. Chiar imi place foarte mult ce ai scris pana acum si de aceea te felicit. Eu iti dau o sugestie pentru titlu- "Jurnalele Vampirilor" in ochii mei sau Un necunoscut invadeaza ori O alt fel de lume printre vampiri. Asta mi-a venit pe moment si am tinut neaparat sa iti zic dar asta nu inseamna ca trebuie sa sa pui titlu care ti-am zis eu. Oricum imi place foarte mult si succes in continuare. PS: Cand carte ta ajunge pe piata o sa fiu prima care o cumpara.

| SiminaSalvadore explică (pentru Panteraa):

Buna,nu cred ca o sa ajunga vreodata pe piata, si am deja un titlu :Jurnalele Vampirilor
O altfel de poveste.
Si va multimesc foarte mult pentru complimente!

Si o sa iti mai spun si de ce nu cred ca ar putea sa apara pe piata:
1.Nimeni nu i-a in seama o fata de 11 ani
2.Mama nu e deloc de acord cu vampirii si sigur nu m-ar lasa!

Si daca vrei pot sa iti trimit mesaj cu idi-ul meu si mereu sa iti trimit ce am mai scris!

| Panteraa a răspuns (pentru SiminaSalvadore):

Deci nu conteaza cati ani are autoarea atata vreme cat ce facea ea ii de apreciat si foarte bun si m-am ta cu siguranta te-ar lasa dupa ce isi va da seama si ea cat de talentata esti.

Multumesc,si sa stii ca mi-am luat inima in dinti si i-am aratat si la inceput nu prea i-a placut dar pana la urma a aceptat e acum chiar e incantata

| Panteraa a răspuns (pentru SiminaSalvadore):

Vezi? N-aveai de ce sa iti faci griji.

Multumesc foarte mult!

15 răspunsuri:
| Panteraa a răspuns:

Daca termini careta (Doamne Ajuta) sa mi-o dai mie si eu vorbesc cu cineva ca sa se publice. Astefel de talent nu merita irosit degeaba, numai pentru placere.

| Panteraa a răspuns:

Mersi mult pentru fundita. :*

| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Am si eu o intrebare de ce vrei sa faci o noua partenera pentru Damon si nu faci una noua pentru stefan. Deoarece eu sunt sigura ca pana la urma Damon si Elena construiesc de fapt drumul iubirii adevarate. E doar in sfat.

| georgiana112 a răspuns:

Foarte frumos. Continua sa scriiwinking

| RarD a răspuns:

Ideea este buna, doar ca ai nevoie de drepturi de autor. Daca folosesti numele si/sau ideea serialului s-ar putea sa te trezesti cu o amenda...

| VampiresEverywhere a răspuns:

Eu zic sa continui...este foarte frumos si zic ca ei talent.
Daca ai talent de ce sa nu continui. E super...bafta in continuare la scriswinking big grin