Si mie imi plac jurnalele vampirilor la nabunie. Este greu sa scrii o carte pe langa faptul ca si dureaza timp. Dar ai inceput foarte bine si de asta poti continua daca iti place. Chiar imi place foarte mult ce ai scris pana acum si de aceea te felicit. Eu iti dau o sugestie pentru titlu- "Jurnalele Vampirilor" in ochii mei sau Un necunoscut invadeaza ori O alt fel de lume printre vampiri. Asta mi-a venit pe moment si am tinut neaparat sa iti zic dar asta nu inseamna ca trebuie sa sa pui titlu care ti-am zis eu. Oricum imi place foarte mult si succes in continuare. PS: Cand carte ta ajunge pe piata o sa fiu prima care o cumpara.
Buna,nu cred ca o sa ajunga vreodata pe piata, si am deja un titlu :Jurnalele Vampirilor
O altfel de poveste.
Si va multimesc foarte mult pentru complimente!
Si o sa iti mai spun si de ce nu cred ca ar putea sa apara pe piata:
1.Nimeni nu i-a in seama o fata de 11 ani
2.Mama nu e deloc de acord cu vampirii si sigur nu m-ar lasa!
Si daca vrei pot sa iti trimit mesaj cu idi-ul meu si mereu sa iti trimit ce am mai scris!
Deci nu conteaza cati ani are autoarea atata vreme cat ce facea ea ii de apreciat si foarte bun si m-am ta cu siguranta te-ar lasa dupa ce isi va da seama si ea cat de talentata esti.
Multumesc,si sa stii ca mi-am luat inima in dinti si i-am aratat si la inceput nu prea i-a placut dar pana la urma a aceptat e acum chiar e incantata
Vezi? N-aveai de ce sa iti faci griji.
Multumesc foarte mult!
Daca termini careta (Doamne Ajuta) sa mi-o dai mie si eu vorbesc cu cineva ca sa se publice. Astefel de talent nu merita irosit degeaba, numai pentru placere.
Am si eu o intrebare de ce vrei sa faci o noua partenera pentru Damon si nu faci una noua pentru stefan. Deoarece eu sunt sigura ca pana la urma Damon si Elena construiesc de fapt drumul iubirii adevarate. E doar in sfat.
Ideea este buna, doar ca ai nevoie de drepturi de autor. Daca folosesti numele si/sau ideea serialului s-ar putea sa te trezesti cu o amenda...
Eu zic sa continui...este foarte frumos si zic ca ei talent.
Daca ai talent de ce sa nu continui. E super...bafta in continuare la scris