| Katherine20 a întrebat:

Deci am aproape 14 ani dar am o verisoara mai mica de 8 ani. Ea este foarte draguta dar si foarte stresanta sad Sta aproape de mine si ma duc destul de des, aproape in fiecare zi la ea. Chestia e ca ea ma pune mereu sa ma joc cu ea cu papusile si tot felul` de jocuri straight face Eu am aproape 14 ani nu prea mai joc straight face In timpul liber aproape ca fac doar asta sunt cu ea si ma joc. Mama mea e la lucru destul de des pana seara si cand e la servici ma duc la vara mea.Nu exista zi in care sa numa sune daca ma duc la ea. Nu prea are prietene prin apropiere si ma streseaza pe mine sa ma duc la ea. de multe ori as prefera sa ies si eu cu prietenele mele sa merg prin oras decat sa ma joc cu ea jocuri stupide straight face sad Daca ii spun ca nu prea vreau sa vin intr-o zi incepe sa planga si apoi parintii ma obliga sa ma duc sad Funda!

16 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Poti sa-i spui ca 2-3 zile trebuie sa iesi afara cu prietenele tale.
Nu cred ca se va supara.
Succes!

| DarkusXD a răspuns:

Ea chiar daca are 8 ani, tot are nevoie de un tovaras sau un model, chiar daca te enerveaza, poti vorbii cu ea mai "serios" si ii spui sa te lase si pe tine macar 1-2 zile cu prietenii/ele tale, daca nu, poate are pc, si eu ii mai dadeam fratelui meu sa se joace pe FRIV, si nu ma mai stresa cu "masinutele lui"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand aveam 14 ani ma jucam chestii de genul

| ℓσяєภยş a răspuns:

Vorbeste cu parintii ei ca ai si tu o viata a ta si vrei sa mai stai si cu prietenele tale, nu numai cu ea! Sau poti sa-i gasesti o prietena de varsta ei cu care sa se joace sau un catelus/ o pisicuta cu care poate sta toata ziua jucandu-se! Oricum, imediat incepe scoala si daca te mai cheama la ea poti sa-i zici o scuza(poate o mica minciuna) cum ca ai mult de invatat si nu poti veni la ea toata ziua sa te joci.Deci, bafta!

| Yssy12 a răspuns:

Da...sa zicem ca eu sunt verisoara mica-dar am 10 ani si verisoara mea mare are 14.Mereu cand o sun gaseste un motiv sa nu vorbesc cu ea.Eu zic sa ii spui ca...sunt un pic racita si poate iti dau raceala si tie si te faci ca stranuti.Si cand vin parintii faci la fel ca poate matusa ta o sa spuna "ooo saracuta!", sau sa ii spui ca sunt foarte obosita si am de invatat pentru scoala cand va incepe.Gaseste motive! Bafta!

| PerianuPaula99 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai prima oara. Si sa le spui ca nu vrei sa te mai duci la ea pentru ca iti doresti sa te duci cu prietenele in parc.

| AnneSiAtat a răspuns:

Hey. (:
are 8 ani, tu ai 14. pentru tine acele joculeţe sunt stupide, dar pentru ea sunt distractive. gândeşte-te, are doar 8 ani, este tipic. pune-te puţin în locul ei şi vei vedea cum vei reacţiona dacă cineva mai mare decât tine te respinge, înţelegându-se din vocea lui că nu are chef. te-ai simţi puţin penibil, aşa-i? încearcă să vorbeşti cu părinţii tăi şi cu ai ei, pentru a putea ajunge la o înţelegere. tu eşti adolescentă, ai nevoie şi tu de puţină libertate acolo, trebuie să mai ieşi la aer, trebuie să te ocupi de şcoală (că tot mai e puţin şi începe). spune-le că n-ai nimic împotriva verişoarei tale, dar va trebui să vii mai rar la ea în vizită. chiar dacă mama ta este la servici până seara, explică-i că eşti destul de mare să te descurci şi singură. face parte din maturizare. explică-le că eşti mare şi că ai şi tu nevoile şi drepturile tale. vor înţelege.
Succes!

| justbelieve a răspuns:

Joaca cu ea, programeaza-ti timpul sa iti faci timp si pentru ea si pentru prietenele tale sau de ce nu, ia-o si pe ea cu tine.invat-o cum sa se comporte ca pana la urma tu esti mai mare si ea o sa faca aproape tot ce faci tu(o sa te copieze).fii aproape de ea ca pana la urma familia conteaza si atunci cand o sa te certi cu prietenele tale o sa o ai pe eawinking

| Pikachu12345 a răspuns:

Pai, si mie mi s-a intamplat acest lucru... Dar ai putea intai sa le spui adevarul parintilor tai. Si eu cred ca ea are 8 anisori si chiar ar vrea sa stea cu cineva in care poate avea incredere mereu si ca sa-r putea baza pe tine mereu!

| Iulia1828 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai prima oara. Si sa le spui ca nu vrei sa te mai duci la ea pentru ca iti doresti sa te duci cu prietenele in parc sau sa beti un suc in oras. Incearca sa le explici ca vrei si altceva de cat sa te duci la ea si sa te joci cu papusile sau jocuri stupide cum spui tu. Ar trebui sa te inteleaga. Bine asta nu inseamna sa nu te mai duci pe la ea deloc trebuie sa le spui ca te vei mai duce pe acolo dar numai vrei sa te duci in fiecare zi. Sper sa te ajute sfatul meu. Eu asa cred ca ar trebui sa procedezi. :-)

| zara01 a răspuns:

De ce nu o iei cu tine? cand te intalnesti cu prietenele tale? gen in parc? ii iei o inghetata, un suc..razi cu prietenele tale dar si cu ea.si asa le ai pe "amandoua" "prietenele si verisoara".

| Katherine20 explică (pentru zara01):

Mda, ma gandeam la chestia asta doar ca parintii ei sunt cam...straight face Nu stiu cum sa zic dar nu cred ca ar fi de acord sa o lase in oras cu mine si cu prietenele mele pentru ca sunt foarte protectori straight face

| zara01 a răspuns (pentru Katherine20):

Pai vb cu ei, si daca le spui ca o duci in parc nu cred ca n-ar accepta..ca doar nu o duci la club laughing), asa vede si ea lumea...mai vb cu cate-o prietena de-a ta...chestii de genu, si usor incerci s-o schimbi adica sa nu mai vrea sa se joace de dimineata pana seara!

| alexandrafun a răspuns:

Pai este dragut ceia ce faci dar daca nu vrei sa faci asta spune-i direct

| Driak a răspuns:

Pai vorbeste cu parintii sa iti dea pace...zau acum happy Sau din moment ce-i mica da-i sa faca ceva... spre exemplu daca ai un telefon cu android da-i sa se joace Fruit Ninja si sunt 100% sigur ca te lasa in pace.

| Valentina_Venete_1992 a răspuns:

Daca stai sa te gandesti si tu ai avut varsta ei... daca ai fi fost in locul ei cum te-ai simti.In unele zile cand iesi tu cu prietenele tale va puteti duce intr-un parc si pe ea sa o lasi sa se joace iar voi stai vorbiti si ce mai faceti voi si ar trebui sa le explicii ca ai si tu varsta ta si vrei sa iesi si tu cu prieteni tai si ai mai putea sa faci un program pe fiecare zi la de la o anumita ora stai cu ea pana la o anumita ora. Eu asa am facut am stat si cu varul meu a nu zica ca nu imi pasa de el il mai luam dupa mine dar a trebuit sa le explic ca vreau sa ies si nu pot sa il i-au dupa mine mereu. O sa vezi ca o sa te inteleaga happy