| кαтнєяιιηєPιєяcє a întrebat:

Bună TPU ! Deci , aseară cățelul meu se simțea foarte rău , abia se mai putea ține pe picioare , a vărsat și se comporta foarte ciudat . Astăzi l-am dus la medicul veterinar , dar nu mi-a spus nimic concret , a spus că s-ar putea să aibă ceva la creier . Are toate vaccinurile făcute , și astăzi se simțea mai bine ... vouă vi s-a întâmplat ? Ce trebuie să fac în caz că se mai întâmplă [ părinții de obicei sunt plecați ] ? Fundă .

Răspuns Câştigător
| aladinbeci a răspuns:

Poate a mancat ceva ce nu i-a cazut bine la stomac. Sunt de acord si eu cu userul dragosh009, adica ar fi indicat sa-i dai mancare speciala pentru caini. Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti zic mai mult. Oricum, sper sa se faca sanatos. Daca cumva se mai intampla sa se imbolnaveasca iar, ar trebui, dupa parerea mea, sa-l duci din nou la medicul veterinar. Este persoana cea mai competenta in astfel de cazuri.

2 răspunsuri:
| кαтнєяιιηєPιєяcє explică:

Și apropo. Mereu îi dau mâncare specială. Mulțumesc tuturor.

| dragosh009 a răspuns:

Poate suferi de o boala sau ceva de genul sau depinde de mancarea cu care-l hranesti sa nu fie prajeala sau ceva de genu` da-i mancare pentru caini. Daca tot se mai intampla inseamna ca nu mai ai ce sa-i faci. Ai putea sa te mai duci odata la veterinar si sa-l intrebi din nou.