| Girl29 a întrebat:

Deci din luna iulie(cam pe la jumatate) o sa ne mutam in alt oras deci o sa trebuiasca sa merg la alta scoala crying Si eu nu vreau asta crying Cum o sa ma obisnuiesc? Adica eram obisnuita cu colegii din clasa 1-5.Iar din a6-a sa fiu cu altii.Mie frica ca nu o sa-mi fac prieteni. crying Aici aveam atatia prieteni si aveam atatea amintiri frumoase impreuna love struck O sa-mi fie extrem de dor de ei mai ales de Claudia si Diana cele mai bune prietene ale mele.Nu stiu cum sa rezist.din cauza asta nici nu sa ma pot bucura de vacanta de vara straight face ma gandesc doar cum sa fie la noua scoala crying Cred ca nici nu o sa pot invata ca lumea iar anul asta am avut doar medii de 10(exceptie la mate 8 si la istorie 9) iar din a 6 o sa fiu tot cu gandu la vechea scoala si nu o sa pot invata crying Chiar nu vreau sa ma mut dar parintii imi spun ca trebuie ca si-au gasit un nou loc de munca mai bun dar eu tot nu vreau sa ma mut.o sa fiu singura intr-un oras asa de mare fara prieteni crying Nu stiu ce sa fac crying Va rog sa ma ajutati si daca se poate sa mai vorbim pe privat/pe mess ca sa ma linistesc putin. FUNDA!

2 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Stai liniştită, îţi vei face prieteni. Nu ai de ce să nu îţi faci. Colegii se vor obişnui cu tine şi tu cu ei. Vei vedea că va fi totul ca la vechea şcoală. Cu prietenele tale de mai poţi întâlni. Asta dacă oraşul în care te muţi nu este foarte departe de celălalt.

| MikkyAnduu24 a răspuns:

Bună Scumpo,

Off, îmi pare sincer rău pentru tine.O să te obişnuieşti dupa câteva săptămâni.Trebuie doar să socializezi cu noi tăi colegi-profesori-prieteni şi totul va fi bine, sunt sigură de asta.Trebuie să crezi în tine. Dacă vrei să mai vorbim idul meu de mess e andreeasweet249.
Sper că te.am ajutat un pic!
O seară frumoasă să ai! :* Pupici dulci!