| LuLu_5521 a întrebat:

Deci vreau si eu sa aflu parerea voastra. Toata vara stau in casa. Nu prea am chef de nimic, si asta cam ma sperie. Deci am iesit eu cu o prietena Andreea, si ma gindeam cum sa ajung mai repede acasa, aveam impresia ca vorbeam si eu in dodii numai ca sa nu zic ca tac, pentru ca nici nu prea aveam despre ce sa vorbim. Chestia este ca m-am certat cu cea mai buna prietena vara trecuta pentru ca nu o mai suportam ( se schimbase mult dupa ce se despartise de prietenul ei si isi revarsa nervii pe mine, pur si simplu nu ne intelegeam ca inainte, devenise foarte plictisitor sa stau cu ea). Urmeaza sa ma duc la plaja cu Andreea, ea a zis ca poate sa-si cheme prietenele ei, si nu stiu de ce dar chiar nu vreau sa fac cunostinta cu ele, adica eu sunt destul de comunicabila odata ce gasim teme comune, insa acum parca am o anxietate de oameni sau cum sa zic big grin. Am prieteni, dar nu-i am, adica nu am gasca mea constanta cu care sa ies sa ma distrez de si as vrea foarte tare s-o am, sora mea are vreo 2 prietene din clasele primare cu care mereu chicoteste si se intelege cu ele mai bine decit cu mine, iar cind le vad vreau si eu sa-mi gasesc asa prietene (adica prietene am, insa doar atit, nu suntem bff, pur si simplu nu dau de acele persoane dar nici nu am pe unde le cauta acum, sper ca intelegeti ce spun). Ce parere aveti voi de chestia asta. Ce ati face in locul meu? Serios parca am o anxietate de oameni big grin

1 răspuns:
| xesusn a răspuns:

Draga LuLu_5521, sunt tipuri si tipuri de oameni. unii sunt indrazneti, altii timizi.
daca nu vrei sa faci cunostinta cu ele nu inseamna ca ai aniexitate si pur si simplu asa ti-e firea.nici eu nu foarte sociabil.
fiecarare e in felul lui.
parerea mea este ca ar trebui sa incerci sa cunosti prietenele pietenei tale ca nu strica niciodata.incearca sa pari cat mai interesata(pot sa te prefaci).
oricum trebuie sa ne acceptam asa cum suntem.