| ZapaciLaa a întrebat:

Buna TPU.

Desi sunt clasa a 6-a, eu nu stiu sa invat. Adica stiu lectia daca o invat de azi pe maine dar, intr-o saptamana uit tot, adica tocesc.
Vreun sfat? Va rog!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La sfarsitul fiecarei zilei rezerva-ti in jur de o ora in care sa repeti tot ce ai invat in ziua respectiva. Se vor fixa definitiv in memorie.

| LostHappiness a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa scrii lectiile pe cate un vocabular, fiecare alocat pentru cate o materie happy Si in fiecare seara citesti de acolo si vei memora automat lectiile. Mult succes!

| Someonelikeyou a răspuns:

Incearca sa inveti logic, sa iei toate lectiile logice. Daca tocesti asa, nu o sa ramai cu nimic in cap. Ai sa vezi ca daca mi-ai urma sfatul o sa ramai cu majoritatea lectiilor in mintehappy

Bafta!

| dyonline88 a răspuns:

Incearca sa iei fiecare fraza sau propoitie in parte si sa intelegi ceea ce zice ea...nu sa o retii.INTELEGE ce iti transmite enuntul!

| mihainicula a răspuns:

Ca şi mine.
la fel.
eu de exemplu repet tema, stau ochi şi urechi la profesoară ce spune şi încerc să nu mă distrag la lecţie.

| PikaaPik a răspuns:

Nu cred ca este bine sa tocesti. Eu iti recomand sa citesti si sa incerci sa intelegi.Astfel iti va fi mult mai usor sa retii.