| nedelcuamalya a întrebat:

din inta plare am citit unele intrebari si am observat ca populatia noastra este foarte "inteligenta" si de aceea am hotarat sa-mi fac cont sa ma mai amuz si eu [cand sunt trista] de intrebarile unor oameni cu o cultura generala exagerat de mare!

Asadar voi ce parere aveti despre acesti oameni?

Apropo eu ma joc zuma ca m-am plictisit

Răspuns Câştigător
| KungFuBoy a răspuns:

Bun venit matusica, eu ti-am spus sa schimbi laptopul ala ca una scrii si alta aparelaughing
Imi cer eu scuze in numele ei laptopul ei este de vina!

PS:asa este tara geme de persoane "inteligente"
eu ti-am zis sa iti faci cont cat mai repede deoarece unii useri sunt foarte inteligenti

4 răspunsuri:
| KungFuBoy a răspuns:

O sa vin dar te costa(o fundita)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Judeci gresit oameni si prea repede, oamenii de aici sunt utilizatori ca si tine care merita respect ci nu luati la misto, chiar daca gresesc nu sunt oameni pe seama carora sa ne amuzam.

Sa sti ca mereu in spatele cuvintelor sunt oameni care isi impart cu noi timp, sunt suflete ce au nevoie de iubire, pot sa fie oameni cu handicap greu ori oameni din familii chinuite.
O sa pierzi foarte multi prieteni in viata.

| nedelcuamalya explică:

Eu nu ii amestec pe toti in aceeasi oala uite un exemplu>http://www.tpu.ro/......and-facie/
Ori nu ai inteles tu ce am vrut sa spun ori nu m-am exprimat corect si inca o chestie am foarte multi prieteni din toate categoriile:-p

| nedelcuamalya explică:

Nepoate trebuie sa intelegi ca laptopul meu e full de coca-cola, cu toate ca esti expert in acest domeniu[informatica] laptopul meu a ramas tot cum il stii deoarece tu nu ai timp sa treci pe la mine sa il repari :-p