| BriannaBonjour a întrebat:

Dirigintele ne.a zis sa facem un scurtmetraj AMUZANT si vreau sa va rog sa imi spuneti daca este potrivit:
Mama gatea in bucatarie si vede ca nu mai are alimente si mere la magazin si fica ei ramane singura deci isi suna prietenele sa deo o petrecere mica si toate intra in casa si una mai ciudata face ceva de genul : Sa ne distram! Si toate se uita la ea ciudat.Si apoi pun muzica se distreaza etc si apoi vine bunica si le pune la tricotat si sa se uite la Disney Jr si toate se plictisesc si doar aia ciudata se distreaza si rade si una ii zice:Inca o greseala si zbori.Si apoi vad ca bunica doarme si ii deseneaza mustata si etc si apoi pun muzica si ciudata vrea sa puna si ea muzica si pune ca o apa cristalina si o dau afara.No si apoi toate se distreaza si una scapa maruntisul si bunica se trezeste si le fugareste si pana la urma o inchid afara pe bunica si atunci bunica si ciudata fac un plan si zic ca tortureaza cainele panandu.l sa se uite la Mickey Mouse si el scheauna si apoi trebe sa.l salveze.
Cum vi se pare? E adecvat? Ceva idei pt final? DAU FUNDA ♥

4 răspunsuri:
| Erina84 a răspuns:

Da.

| Erina84 a răspuns:

Da

| Erina84 a răspuns:

Da e foarte amuzant dar dar cea ciudata sa faca putin mai multa ciudatenie! in rest e cel mai bun scurt metraj pe care l-am citit! Sper sa ai un 10

| dani2404 a răspuns:

Deci am inteles tot perfect. Imi place ordinea desfasurarii faptelor. Daca chiar o sa faci asta te rog din inima, trimte-mi si mie scurtmetrajul.