Lucrurile astea se mai intampla, dar imi dau seama ca sunt ingrozitoare. Vorbeste cu parintii tai, renunta pentru o vreme la banii tai de buzunar pentru a acoperi pierderea. Toti gresim, toti pierdem cate ceva, nu e un capat de lume.
Ai pierdut banii! I-ai stricat pe nu stiu ce rahaturi! Nu mai plange, ca pierzi timpul cu plansul si plansul nu rezolva nimic. Vorbeste cu parintii tai si explica-le fara retineri situatia. Te vor intelege si te vor ajuta sa rezolvi problema. Curaj si bafta!
Eu zic sa le spui parintilor sa te imprumute, alta solutie n'ai! numa daca nu iti da vreun prieten...
Sa stiti ca nu i-am folosit! pur si simplu i-am pierdut ori la scoala ori acasa sau i-a furat unii din colegii mei(
Daca ai parinti dinaia care te bate de te omoara daca ei 9 la test atunci iti recomand sa faci in asa fel incat sa se uite de bani aia, daca ai parinti care te inteleg si nu te pedepsesc cand ei un 9 la test atunci le poti spune ca iai pierdut, ce mare lucri? ce o sa-ti faca? Mai mult de o cearta nu are ce