| Bubble13 a întrebat:

duminica plec la munte si nu stiu ce as putea sa fac in masina ca sa nu ma plictisesc. Ceva idei?

Răspuns Câştigător
| DakotaXOXO a răspuns:

Poti juca, carti daca ai cu cine sau chiar singura si e distractiv atunci cand incerci sa-l faci pe celalalt sa castige,poti sa asculti muzica(eu am IPod si ascult),poti sa citesti o carte(eu de xemplu imi iau carti cu varcolaci sau ampiri care mi se par interesante si le citesc,sau poti sa inventezi in gand povesti:de groaza,fantezii, ori cu personajele tale preferate. poti canta cantecele cu parintii tai ca acela cu elefantul si panza de paianjen, dar incepand cu 100. Poti cauta glume pe internet si i le spui parintilor,cine stie poate mai stiu si ei cateva glume,mai poti sa-ti faci poze, sa joci jocuri pe telefon, sa povestesti lucruri amuzante de la scoala sau din gasca de prieteni cu parintii tai.Ai o gramada de lucruri de facut si timpul o sa zboare ca fulgerul ai sa vezi.Si eu plec sambata la Bucuresti si asta fac in masina.
Funda?!

13 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Te uiti pe geam.

| selenahermy a răspuns:

Pai te poti uita la peisaje daca vrei sau te poti juca pe telefon sau sa asculti muzica pe telefon sau sa iti iei o carte sa citesti.

| IAmSoDifferent a răspuns:

Pai daca ai net pe tel poti sa stai pe net, daca ai laptop stai pe laptop daca ai frate sau sora i'ati un pachet de carti si va jucati, sau sau daca nu o convingi pe mama ta sau va jucati adevar provocare sau procente, o integrama, i'ati niste carti de colorat si coloreaza laughing asculti muzica la radio si canti in acelasi timp sau la telefon te joci jocuri pe telefon iti iei dulciuri si mananci vorbesti la telefon sunt multe lucruri de facut sper ca te am ajutat happy fundita?

| Kámέℓíá a răspuns:

Pai poti sa asculti muzica, la tel, la mp4-mp3.sau te joci carti cu altcineva,poveestiti, mananci, asculti muzicaa tare in masina\m/. funda? distractie PLACUTA!love struck

| isauranick a răspuns:

Integrame? sau hmm net pe tel? hmm altceva? necajeste-ti fratele sau soralaughing distractie placutahappy

| deny_3888 a răspuns:

Incearca sa-ti pui un film pe telefon. La mine functioneaza mereu. happy

| Larisa23 a răspuns:

Daca ai laptop te joci pe el.Asculti muzica la telefon, Citesti ceva revistelaughing. Vorbesti cu prieteni sau prietenele la telefon.

| Cherry a răspuns:

Rebus,reviste.

| SkyperX a răspuns:

Puneti filme, jocuri, muzica pe Telefon big grin

| bobolete99 a răspuns:

Pei eu mereu cand merg in masina joc cu familia sau cu cine ma duc Fazan, adevara sau provocare sau ce incape intr-o valiza sau aduti niste jocuri carti sau alt ceva.

| shokata a răspuns:

Poti asculta muzica pe tel sau mp3, joci carti sau fazan, umbli pe net pe tel, citesti ceva ...si cam atat, sper ca te-am ajutat.

| SmoK3rHD a răspuns:

Seminte,tigari,alcol,femei,muzicabig grinbig grin

| cata2807 a răspuns:

Mai esti cu cine-va in masina?