Sa mergi la strad,la tenis,alergari,sa iesi cu bicicleta sau cu rolele,sa te oferi voluntar, sa meditezi un copil din clasele mai mici la o materie la care nu se descurca,sa ingrijesti florile,sa citesti lecturile recomandate pentru anul urmator,sa te perfectionezi la o limba straina,sa asculti muzica, sa iesi la un suc sau o inghetata, sa faci prajituri si sa-ti inviti prietenii sa manance, sa urmezi un curs de dans, sa-ti redecorezi camera, sa te plictisesti( e atat de relaxant!).O vara frumoasa.
Bună.
Practică un sport, citește, mergi la plimbare, ajută la curățenie în casă, etc.
Să ai o vacanță plăcută!
Pa, pa.
Buna!
Fa un sport (inot,fotbal,voley,alergat),iesi cu prietenii afară,scrie ceva,mai recapituleaza ce ai facut anul asta la scoala, fa-ti proiecte pe hartie(care cu perseverenta pot ajunge realitate), mediteaza asupra viitorului tau, citeste, etc.O vara frumoasa!
Buna eu am facut o lista cu jocuri si o sa-ti dau cateva din ele. :X
1.La perete stai
2.Rege,rege cat e ceasul?
3.Tomanap
4.Calcatea
5.Painicile
6.Telefonul fara fir
7.Ratele si vanatorii
8.Baba-Oarba
9.Teniss
10.Biletelele chinezesti
Sper ca te-am ajutat, iar daca nu sti sa le joci cauta explicatia pe net, funda?
Pai, ia sa vedem. cu prietenii te poti duce la o plimbare prin oras, sa jucati volei undeva de exemplu la un stadion, sau ducetiva si faceti un gratar cu totii, poate undeva la padure. Singura poti citii o carte, sa mergi la cumparaturi, sa mergi la plimbare oriunde, sa mergi la plaja, cu familia, chiar si cu prietenii, sa alergi, sa iesi cu bicicleta sa te duci undeva pe la bunici, (nu ma refer singura, cu familia de ex), sa ajuti prin gradina daca iti plac florile, sa discutii cu prietenii/familia ta sa organizati o excursie sa vizitati si alte locuri, pe care le doriti. Distractie placuta :3