Nu e greu de folosit. asta depinde ce vrei sa faci exact cu el... eu te pot ajuta dar dupa ora 21 in fiecare seara sunt pe net. k in cursul zilei sunt la munca!
FL Studio este un program de creat muzica profesional. Contine tot ce ai nevoie pentru a compune, inregistra, edita, mixa muzica de calitate.
Electronic Piano este un program care iti permite sa compui muzica folosind tastatura.
PianoRollComposer este un program de compus muzica. Dispune de o multime de instrumente, inclusiv un pian.
TuxGuitar este un program de compus muzica, care suporta notatii muzicale si portative.
VirtualDJ Home, este un program de mixat muzica complet gratuit pus la bataie de cei de la Virtual Dj SoftWare. Daca ai cautat programe de mixat muzica gratuite aceasta este solutia : VirtualDJ Home Free. VirtualDJ Home este versiunea free a celor de la Virtual Dj SoftWare,
Alegi ce ti se potriveste Funda
Am acest program, dar nu ma pricep sa-l folosesc. mi se pare foarte greu. de asta va-m rugat pe voi!
Dar tu il ai?
Este bine si dupa ora 21. cere-mi prietenia pe mess la teod200@yahoo.com si iti dau si cantecul! multumesc foarte mult!
Am tot asteptat dar vad ca nu-mi faci nici o melodie >.<
Nu e greu de folosit. asta depinde ce vrei sa faci exact cu el... eu te pot ajuta dar dupa ora 21 in fiecare seara sunt pe net. k in cursul zilei sunt la munca!