| MyGuardianAngel a întrebat:

TPU! Eu am inventat o "poveste" cu Sebastian Michaelis si Ciel Phamtomhive. Imi puteti trimite un site unde sa pot posta povestirea, un site gratuit si fara virusi? Va rog, dar sa fie doar asa postat si sa il puteti citi si voi si apoi sa nu am probleme cu el, de exemplu: sa imi ceara anumite lucruri care sa ma incurce. Va implor, ajutati-ma! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| SMA a răspuns:

Posteaza'l pe Blog. Acolo iti pui in valoare imaginatia. Sau ai putea sa iti faci cont pe Deviantart. Dar acolo s'ar putea sa gasesti mici dificultati.Sau este un site special pentru astfel de povesti : FanFiction.net. Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Dιєиυтzα a răspuns:

Fă.ți un blog și posteaz.o.Și trimite blogul prietenilor tăi de pe mess. Asta e cea mai simplă metodă, fără viruși, fără nimic. Te va ajuta destul.și poți posta și alte povești pe care le vei inventa.și așa poti să ne trimiți și nouă, de pe TPU, site.ul, și putem intra s.o citim și să lăsăm comentarii.

Fundă?

| MyGuardianAngel explică:

Salut! Stiu ca incercati sa ma ajutati si ma ajutati. Va multumesc pentru ajutor! Nu va faceti griji! Voi posta povestirea si o voi trimite chiar pe TPU la intrebari. Multumesc inca o data si cei care nu ati primit fundita, ci vot, nu va suparati pentru ca eu va apreciez munca, insa eu aleg care apuc si care cred ca e mai bun. Pa, pa.