| AnDrEeA_6523 a întrebat:

Eu am trecut acum cls a-6-a si fac fizica. Voua cum vi se pare grea, usoara, frumosa, urata? Eu sunt speriata :-ss fiindca unii mi-au spus ca e foarte greasad si nu vreau sa i-au note mici.Va multumesc mult pentru raspunsuri!kiss love struck kiss

11 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sincer nu mai am nicio idee cum au fost clasele respective dar în general clasa a 5-a e cea mai grea din generală. A 6-a a 7-a şi a 8-a e ok pentru că practic te-i obişnuit cu profesori şi cu colectivul. Nu are sens să te speri! Dacă îţi dai silinţa va fi ok. Curaj! Baftă!

| lol1232 a răspuns:

Am numai 10 la fizica este usora doar sa inveti bafta big grin

| Minks a răspuns:

Mie mi-a placut.

| rosto a răspuns:

Doamne feresteeee, cum ma nene plutirea VASURILOR? Nu imi vine sa cred cat puteti fi de... sa nu zic cum. Fata draga, daca inveti de la inceput nu va fi greu. Daca inveti doar atunci cand stii ca te asculta ca iti trebuie nota, da, ti se va parea grea. Si apropo si pentru tine, se scrie IAU nota mica, nu i-au. straight face

| Laue a răspuns:

Prostii... Fizica e o materie frumoasa. Mai ales la inceput.

| camionagiull a răspuns:

Mi so parut interesanta fizica chiar mi-a placut aveam eu note mici dar o placeam ziceam eu ca e naspa dar e interesanta nu-ti fie frica de ea inveti despre motor energie fulgere plutirea vasurilor Etc...

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Este usoara...adica...am avut media 8.trebuie sa inveti de la inceput.eu nu prea am facut asa.acum in a 7-a e mai grea putin.

| gabriel97 a răspuns:

Fizica? foarte nasoala

| WHOisWHO a răspuns:

Daca o sa iti placa nu o sa ti se para greu sa o inveti. Ca orice materie, ea trebuie studiata. Nu e materie grea.

| Teo_2309 a răspuns:

Nu e grea... e destul de dragutatongue

| AnDrEeA_6523 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri si scuze pentru greseala facuta cu i-au in loc de iau.hee hee