| david444 a întrebat:

eu ma cam plictisesc, nu e nimeni pe mess si daca cineva stie ceva ce pot face(sa nu necesite downladarea unui joc)dar se poate film, in fine astept raspunsurile voastre
Cea maibuna idee FUNda

Răspuns Câştigător
| girl12girl a răspuns:

Pai fa-ti temele[dac esti la scoala [adica elev] ]. sau fa o plimbare, du-te la magazin cumparati ceva, suna un prieten, fa-ti curat in camera sau in casa, du-te la un vecin sau vecina,joaca niste jocuri pe internet, fa-ti poze, uitete la tv etc. sper ca ti-am fost de ajutor si scuze de ortografie. fundizzta?

9 răspunsuri:
| maryellen91 a răspuns:

Vezi unu din serialele online de peteava...ex iljimae hong gil-dong, bae dong soo...etc

| girl12girl a răspuns:

Mersi pentru fundita. pooop

| david444 explică (pentru girl12girl):

Mersi,chiar ai meritat-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste-o carte!

| david444 explică (pentru anonim_4396):

E seara totusi as vrea sa citesc o carte dar nu prea merge la ora asta, poate imi puteti da un nume de film comic, cu act, ceva

| ÎngerCretin a răspuns (pentru david444):

Zombieland Film HORROR COMEDIE ACTIUNE
Cel mai tare film vazut de mine :X
Sper ca o sa-ti placa...

| Ađřıαηηα a răspuns:

Poi. poti asculta muzica.sau sa iesi p`afar q prietenii sau sa te duci la un prieten sau daca ti neaparat la filme.iti recomand cele sf.Van Helsing.sau Merlin si Cartea Secretelor.

| adyboss98 a răspuns:

O carte?
mai bine daca ai consola joaca ceva sau discuta live daca poti

| Xenon64 a răspuns:

Asteapta si u Craciunul. glumeam pai filme bune sunt :The Shutter, Diary Of A Wimpy Kids, The Kids Are All Rights :S sper sa te ajute sa treci peste starea asta deprimanta laughing