Legal, daca nu ai 18 ani nu poti merge in pub neinsotit de parinti. Alcool deloc. Comenta unul pe aici ca vremurile s-au schimbat. Da, s-au schimbat, minorii nu au voie in pub si sa consume alcool. Care patron vă va primi, o face pe barba lui.Isi poate pierde licența.
Se întâmplă în toată țara asta
Pentru ca din nevoia de a face vanzare, patronii incalca legea. Si, probabil au si ceva pile pe la Politie. Du-te in alta tara europeana si sa vezi ca nu este asa. Esti verificat la acte de catre patron si expediat afara pe usa, daca nu intrunesti conditiile.
Sunt in Anglia si aici este la fel, sunt cluburi cu cate 4 etaje și la fiecare etaj este plin de minorii drogați, beți
Unde esti? In Londra? Eu, inainte de sarbatori am venit de acolo. Plec inapoi pe 29 ianuarie. Londra, Preston Road. Probabil ca se incalca si pe acolo legea.
În Hastings
Nu esti departe. 54 de mile.
Minorii sub 18 ani, nu au voie in puburi, crasme sau restaurante. Oricum aveti voie acolo, doar insotiti de parinti si nu aveti voie sa consumati alcool, deloc.
S-au schimbat vremurile tanti tu chiar crezi că, te va întreba cineva daca esti minor? Cunosc persoane de la 16 ani care au băut 3litri de bere pe zi si n-au avut nici pe dracu
Pe ce lume traiti?
In lumea care respecta legea!
Nu s-au schimbat vremurile, baeiet, doar ca nu se mai respecta legea, pana nu o patesc.
Patronii care ignora legea, ajung sa piarda licenta localului, daca este vorba de servirre de alcool la minori.
In cazuri mici, cand sunt implicati doar unul sau 2 copii, patronul plateste amenda, pentru nerespectarea legii.
la fel este si pentru fumat.
daca nu sunteti crescuti si educati sa repsectati legea, ajungeti sa o incalati si cand vi se face dosar penal, va mirati de ce sunteti pe veci stigmatizati, pentru ca nu intelegeti ce este normal, ce aveti voei si ce nu.
Nu stiu unde sa ii duc, pub-uri tot gasesti
Bowling,terasă eu asa am facut tot la 17 ani și a fost fain după ne am dus la dunăre pe noapte si ne am pus pe băut
anonim_4396 întreabă: