| boy11111 a întrebat:

Ideea este ca vreau sa stau mai mult pe pc decat ma lasa parintii... ideea e ca invat bine, am prieteni, sunt
Ascultator dar totusi parintii(ma refer la mama) imi zice ca daca nu invat mai bine o sa ajung maturator si porcarii de gen... Mă puteți ajuta?

6 răspunsuri:
| nugasescusernameliber a răspuns:

Sunt oameni cu facultati care lucreaza vanzatori, notele mari nu te ajuta daca intelectul te lasa balta si nu stii sa faci practic nimic, dar ai teorie. Toti parintii vor sa fim directori si doctori, sa stam la birou si sa dam ordine, dar cui? daca toti suntem mari si tari.
Poti folosi calculatorul si educativ, nu doar pentru jocuri si retele sociale.

| Tpuist a răspuns:

Pe Internet poți învăța multe lucruri că nu e numai pentru prostii. Spune-i acest lucru: că vei stau mai mult dar pentru a te documenta pentru școală.

| Fatanestiutoare a răspuns:

Spune-i ca inveti bine so can vei adculta mail mult de parinti... Porcarii de genul, si can meriti sa stai pe PC mail mult funds?

| DarkOverdose a răspuns:

Depinde ce note ai... Dacă ai 8-9-10 ar trebui să te lase maxim 4 ore pe zi... Spune-i că tu înveți bine și în caz că vei sta mai mult nu te vei face mai prost și în caz că stai mai puțin nu te va face mai deștept.
Eu personal stau maxim 90 de min pe pc. ( ași vrea mai mult dar asta e viața cand ai o mamă mai exigentă, dar în schimb când merg la tata pentru. că sunt divorțați ai mei stau pe pc. până la 4-5 ore ) Succes! Funda? Please!

Răspuns utilizator avertizat
| Jager a răspuns:

Nu ai cum sa i convingi sa te lase sa stai mai mult happy
Asta e o trasatura a parintilor, sa aiba grija de copii lor. Incearca sa-i protejeze, sa devina inteligenti, sa aiba un job cat de cat ok.
Si mie imi spuneau parintii acelasi lucru, inca imi spun, dar ei stiu ce fac. Nu doar ma joc, dar internetul ma ajuta si in viata de zi cu zi, invat lucruri noi, pe cand la scoala invat ce au invatat si parintii mei acum 20-30 de ani, pe cand era Causescu iar cei din invatamant cautau sa creeze doar lucratori calificati in fabrici, uzine, predandu-le o multime de formule, calcule de care erau nevoie la vremea aceea.
In ziua de azi, acele informatii sunt inutile. De aceea, internetul te poate ajuta sa inveti chestii de care chiar te intereseaza cu adevarat.
Asta ai putea sa le spui si parintilor tai.