| OmulCareStieCeFace a întrebat:

Buna TPU.winking! Ieri am fost cu cativa prieteni prin oras am mers la un restaurant etc etc. dupa toate astea iesim pe afara la plimbare din vorba in vorba primesc o provare de la o fata care spune ca daca am tupeu ( eu fiind cel mai tupeist si cel mai nebun din gasca) sa dau foc la o bacnota de 5 ron zis si facut, am fost obs de un om al legi care se indrepta spre mine ( eram in fata casei) imi cere buletinul ( era in buzunarul de la spate ) simt o mana la mine in spate ( tocmai un prieten imi luase buletinul si il ascunse la el ) eu nestiind ce a facut prietenu am crezut ca in casa si am zis ca nu il am politistu ma spus sa ma legitimez si a spus ca pentru fapta mea ar trebui sa ma duc 2 ore la post iar dupa aia acea m-a intrebat ca sa ii spus daca am sora i-am scpus ca da si ma intreaba r... lungu? ii spun ca da si apoi imi spune imi pare rau pentru deranj dupa astea prietenul acela imi inapoiaza buletinu si imi spune ca a fost la el ca sa nu il ia. intrebarile sunt : pot pati ceva daca am dat foc la bani? de ce a venit sa ma interogheze? e bine ceea ce a facut prietenul meu? avea dreptul sa imi confiste buletinul?

3 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Nu poate sa-ti faca nimic.s-a bagat in seama si el.trebuia sa-i dai buletinul, nu are dreptul sa-l retina, doar sa noteze datele de pe el, daca nu ai facut nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand vede un ametit ca se joaca cu focul in strada nu era cazul sa vina sa te intrebe de sanantate?

nu iti confisca nimeni buletinul, orice agent de politie are dreptul sa te legitimeze

| pxqGrAziApxq a răspuns:

Nu cred că e bine să dai foc la bani, doarece arunci bani ca și cum ^_^. Polițistul te-a interogat deoarece ai dat foc la un obiect în public și nu e prea okay să faci așa ceva. Cred că a făcut bine prietenul tău. Nu, nu avea dreptul să îți confisce buletinul, nu ai făcut nimic grav big grin.
Pa-pa! :3