Ziua mea este peste cateva zile si nu voi face nimic deosebit...probabil ai mei imi vor face tort dar nu am cerut nimic, ma voi uita la serialul preferat si voi asculta muzica, mai ales ca de luni incepe o noua saptamana.Ah, mi-am schimbat si data de nastere pe fb sa nu primesc tone de mesaje si sunt curios daca cineva isi va aminti data corecta
Pe vremea mea la zile aniversare era de mare efect cadoul -surpriza.Anume un obiect mic dar haios si cat mai orginal( sa zicem o jucarie de bebe, o suzeta, un sticla de bebe )Acel obiect este pus intr-o cutie sau invelit intr-un ambalaj, apoi intr-o cutie mai mare si tot asa pana pachetul ajunge sufiicent de volominos ca volum. Oricum trebuie sa fie mai mare si mai frumos ambalat ca si cadoul in sine.Si musai trebuie desfacut de fata cu invitatii.
Bună seara, întrebarea ta e grea să o desluceşti, te referi ce face fiecare om la ziua sa? Păi este normal să se distreze şi să uite pentru scurt timp problemele sale, obiceiuri? Să dansezi, să asculţi muzica preferată invitaţilor şi la urmă să deschizi cadourile să te faci în primul rând pe tine fericit apoi persoainei care ţi l-a dăruit, sper că la asta te-ai referit.
O seară bună!
Cum adica ce obiceiuri depinde ce ani faci daca faci 18 ani faci shou exemplu daca nu vrei sa faci deranj in casa inchiriezi un lokal p toata noaptea bine pana la 6 MAXIM te intalnesti cu prietenii primesti cadourile razi cu ei dansezi mananci tort partea mea favorita cand e ziua ta e cel mai frumos ca doar atunci te crezi ca o vedeta toti te suna cf? la multi ani nu vrei sa ne vedem la o... etc ai toata ziua incarcat atunci e cel mai frumos te simti mai batran
Pai depinde si de varsta. daca esti mai mic, poti a iti chemi niste prieteni la tine, un tort niste jocuri si gata ziua! daca esti un adolescent te duci cu prietenii undeva, unde sa ii cinstesti. si daca esti mai mare, iti chemi niste prieteni!
XxMaRiuSsxX întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: