anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un coleg de la mine din clasa. Faza e ca acum cu zapada asta el si-a adunat toti colegii si nea luat pe toate fetele la bulgareala. Prima zi a luat-o pe o fata si fata aia fiind mai fitoasa a mers la dirigasa si cica se duc la directoare si nota la purtare. Azi au facut-o pe mine si al naibi cand sa intru in scoala ca sa ma adapostesc el imi face cu ochiu si se uita cu fata de inger la mine. Eu fac faza cu degetu' si iac si apoi cand ca plec imi zice: auzi, mai avem ceva de discutat. Eu cred ca ala isi bate joc de mine dar una care zice ca e verisoarasa:poate te place. Dar nu cred cai asa. Deci ce sfaturi mi-ati da ca sa aflu mai multe?

5 răspunsuri:
| BlackSabbath a răspuns:

Mai citeste niste carti! Te ajuta si iti iau gandul de la asemenea prostii.

| adorada96 a răspuns:

Poate te place... eu zic sa te bagi in seama cu el... daca esti timida atunci poti ruga o prietena sa vorbeasca cu el. sper sa mearga.

| CranBoy a răspuns:

Ce sti sa te exprimi, am inteles tot.
Du-te la verisoara-sa si intreab-o daca te place laughing

Imi place ca faci "faza cu degetul" rolling on the floor antreneaza-te in arta degetului ca asa ii atragi. Maine sa le aratati tuturor baietilor "faza cu degetul" si ei iti vor fac "faza cu ochiul".

Deci e clar, si eu cred ca tine, isi bate joc d tine, du-te maine si arata-i "faza cu degetul" la amundoua maini ok? si dupa o sa-ti faca zi el "faza cu ochiul" la amundoi ochi!

| loveyouschatz a răspuns:

Astea sunt copilarii...ar trebui sa te abordeze altfel daca te place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Azi am primit un mess de la el in care a spus asa: Tot ceea ce inseamna pentru mine e dragostea... si apoi a zis: Komy like u! eu m-am spart de ras si apoi bff a mea a zis ca a pus pariu cu unasi zice ca eu parte din pariu. Azi il omor :@