O sa iti dau o lista cu cele pe care l-am vazut eu si tii le recomand pe toate!
1. Zero No Tsukaima
Este vorba despre o fata si un baiat care sunt din lumi diferite, fata este magician iar baiatul un om normal, ajung sa se intalneasca si asa incepe povestea lor de dragoste.Trec prin multe intamplari dificile, este multa actiune, se cearta destul de des deoarece baiatul este pervers . Este si foarte comic iar finalul este unul foarte frumos. Are 4 sezoane in romana toate (nu iti dau link-ul ca nu ma lasa TPU.)
2. Inuyasha & Inuyasha actul final.
Aici este vorba despre un semi demon si o fata dintr-o lume diferita. Se intalnesc printr-o fantana magica, isi formeaza o echipa si infrunta raul, se lupta cu tot felul de, demoni, trebuie sa caute bucatile unui giuvaier, semi-demonul pe nume Inuyasha trebuie sa aleaga intre 2 fete, la fel finalul frumos. Inuyasha actul final este continuarea si este in romana.
3.Vampire Knight & Vampire Knight Guilty.
Un anime exceptional, pe mine m-a emotionat pana la lacrimi.Este vorba despre o academie in care sunt doua clase, una de vampiri, una de oameni. Aici este o poveste despre un baiat care devine vampir desi el uraste vampiri, despre o fata care isi petrece viata ca fiind om apoi afla ca este vampir si despre fratele ei. Nu iti zic mai mult pentru ca altfel nu mai are farmec. Vampire Knight Guilty este continuarea.
4.Paradise Kiss.
Este vorba despre niste designeri care creaza o rochie superba, ei gasesc un model si o conving sa lucreze pentru ei. Modelul se indragosteste de George, cel care deseneaza rochii si asa incepe o frumoasa poveste de dragoste care se termina cam aiurea.
Oricum merita vazut.
5.Romeo X Juliet
Este diferit de carte insa foarte frumos, la fel actiune plus o poveste de dragoste.
5. Nana (cred ca ai auzit de el ca este cunoscut la cat e de frumos; d)
Alte anime, pai acum ma uit la Itazura Na Kiss un anime genial, despre o fata si un baiat, un baiat super istet iar fata cam prostuta, nu iti dezvalui mai mult, deocamdata sunt traduse doar 16 episoade; bokura ga ita -o poveste de dragoste foarte palpitanta deocamdata sunt traduse doar 10 episoade; shugo chara, sunt traduse 16 episoade
Cam astea sunt majoritatea actiune-dragoste oricum ai incredere iti zic din toata inima ca sunt cele mai frumoase anime absolut toate. A si apropo la paradise kiss poti sa vezi si filmul cu un final mai frumos. Vizionare placuta!
(Daca nu gasesti un anime spune-mi ca iti dau id meu si iti dau link-ul si pot sa iti zic mai multe despre anime sau prin mesaj ).
Funda?
Eu stiu un anime de dragoste care se numeste vampire knight si il gasesti pe ANIMAX seara la ora 21:15 la televizor!
Pretear
http://www.desenesianimeonline.info/pretear
Lumea este in pericol.
Cavalerii Leafe cauta o fata cu puteri de Preater, pentru a putea salva lumea de Printesa Dezastrului.
O gasesc pe Hiromi, o fata cam neindemanatica.
Ei trec impreuna prin mai multe aventuri, pline de suspans.
Exista si dragoste, si desigur comedie.
Sper sa iti placa.
Vizionare placuta!
Well, iti recomand urmatoarele anime-uri, le-am vazut, mi-au placut, le-am vazut si a doua oara . Oricum:
1. Sukitte ii na eu: Este despre o fata retrasa si fara prea multi prieteni care printr-un mic accident { prietenul lui Yamato (personajul principal) incearca sa ii ridice fusta si ea il loveste cu piciorul de fapt pe Yamato } se intalnesc cei doi si se indragostesc... etc. ( are un sezon, a fost postat in 2014 deci poate va aparea si al doilea)
2. Hiiro no Kakera: God ce iubesc anime-ul asta. Este despre o fata care e trimisa de parinti sa stea la bunica ei, apoi cand ajunge in satul bunicii e atacata de zei, iar un baiat o salveaza. Apoi afla ca e printesa Tamayori si trebuie sa protejeze sigiliul in care e inchis un demon care poate aduce sfarsitul lumii. Plus ca 5 baieti (printre care si cel care a salvat-o) au sarcina de a o apara de pra ca o sa fie si ericole.( Stai linistita. e de dragoste, ea se indragosteste de unul din gardieni). ( Are 2 sezoane)
3. Kamisama Hajimemashita: Este despre o fata care ramane pe strazi din cauza tatalui ei si care salveaza un om de un caine, care mai apoi ii da casa lui. Cand ajunge acolo afla ca de fapt el era o zeitate a pamantului care locuia intr-un templu si avea servitori si ca acum ea este noua zeitate. (un sezon, la fel a fost postat in 2014 deci se spera si la aparitia unui al doilea sezon)
Ei bine urmatorul nu se prea pune la dragose pana la sfarsit dar. merita vazut dupa parerea mea.
4. Shin Sekai Yori- E atat de ciudat si greu de inteles, incat m-a atras din prima. Este vorba despre 6 copii din viitor care stapanesc telechinezia, care rand pe rand sunt inlaturati din cauza slabiciunilor lor. Oricum, animeul a avut mare impact asupra mea. (Are un sezon, nu cred ca va aparea un al doilea)
5. Sword Art Online: Este vorba de un baiat (Kirito) care este prins intr-un joc,(sa-i zicem video, dar mai degraba e pe viu) in care daca moare va muri si in lumea reala. Acesta intalneste multi oameni, se indragosteste si face orice pentru a iesi de acolo impreuna cu iubirea lui. (2 sezoane- al doilea e in desfasurare)
6. Kimi ni todoke: este despre o fata numita Sawako si poreclita Sadako dupa fata din filmul The Ring din cauza a cum arata si din cauza timiditatii, dar il intalneste pe Kazehaia care o ajuta sa isi faca prieteni si se indragostesc. ( Are 2 sezoane ).
7. Sankarea: Este despre un baiat ( Chihiro) care e atras de oricce are legatora cu zombie. Dupa ce pisica sa moare, el e decis sa faca un leac gasit intr-un manuscris care sa poata invia mortii. Mai tarziu, o intalneste pe Rea Sanka, o fata care a fugit de acasa si vrea sa se sinucida, dar bea din greseala din potiunea (facuta de Chiho) din hortensii. Dar nereusind sa se sinucida cu ea, e gasita de tatal ei cu care se cearta, mai apoi impiedicandu-se si cazand de pe o stanca. Apoi, bineinteles, inviand. ( Are doar un sezon)
Si acum inceeeep animeurile de gruuuuup:
1. Uta No Prince Sama: Maji Love 1000
Este despre o fata care pleaca la un colegiu de muzica pentru as putea face o cariera de compozitor, impreuna cu artistul cu care va face echipa. Dar lucrurile se complica atunci cand intalneste 6 baieti care cu timpul isi doresc tot mai mult ca ea sa fie compozitoarea lor. (Are 2 sezoane, si daca nu ma insel ar trevui sa ne asteptam si la al treilea).
2.Brothers Conflict: Dupa ce afla ca tatal ei a gasit pe cineva, ema hotaraste sa se mute alaturi de noii ei frati. Mai tarziu cand afla ca unii frati s-au indragostit de ea, incep sa apara problemele. (un singur sezon)
3. Kamigami no Asobi: Yui e aleasa de Zeus sa participe la orele dintr-o scoala de pe o insula plutitoare. Mai tarziu afla de existenta altor zei pe care ea trebuie sa ii invete despre om si sentimentele umane.
4. Vampire Knight: Este despre Yuki, care este adoptata de directorul Academiei Cross, dupa ce e salvata de ucigasul familiei sale. Aceasta academie gazduieste ziua oameni si noaptea vampiri. Yuki trebuie sa protejeze oamenii de vampiri, si invers cu ajutorul lui Zero, un baiat (la fel adoptat de director), transformat in vampir. Cand Yuki afla ca amnezia ei nu a fost din cauza traumatismului din urma mortii parintilor ei ci din alt motiv, toate secretele tinute de vampiri cu privire la trecutul ei ies la iveala.
5. Rosario+Vampire: Din cauza notelor sale mici, Academia Yukai e singura care l-a acceptat pe Tsukune. La scurt timp dupa ce ajunge la academie, acesta afla ca academia este de fapt pentru fiinte supranaturale. Aici o intalneste pe Maka si pe alte fiinte magice cu care se va intelege de minune, acesea nestiind ca de fapt Tsukune este om. ( 2 sezoane, aproape imposibil sa fie si al treilea )
6.Amnesia: Pe data de 1 august o fata se trezeste ne mai avand nicio amintire dinainte de acea zi. Apoi un spirit apare si se prezinta a fi Orion, caruia i-a fost legat sufletul de al ei, acest lucru ducand la acea amnezie. In acea zi, este sunata de un baiat care s-a prezentat a fi iubirea ei...desi ea nu isi aminteste. Si asa Orion ii promite lui Heroine ca o va ajuta sa isi recapete amintirile. ( 1 sezon)
7. Sekirei. Povestea se invarte in jurul lui Minato, un om normal pana o intalneste pe Musubi, care la propriu aterizeaza pe el. La scurt timp acesta afla despre planul Sekirei, si ca el este Ashikabi-ul acesteia. Minato este dat afara din casa si acesta se mutaintr-o casa unde isi va gasi si o alta parte din sekireii sai. ( 2 sezoane: sekirei si sekirei pure engagement).
Mai am zeci de exemple. Daca vrei imi poti scrie pe skype: badass. unicorn14 sau pu mess: sandradenisalacatus@yahoo.co.uk
Special a
este vorba despre un grup de studenticei mai buni din scoala la ori ce invatat, sport, karate, la absolut ori ce si Hicari este mereu pe locul 2 deoarece Takishima o intrece mereu el se indragosteste de ea ier Hikari nu isi da seama iar el o provoaca la tot felul de concursuri la care el mereu castiga iar el mereu spune ca dc el castiga Hicari trebuie sa fie a lui pentru o zii e fain si sunt niste faze de te razi cu
lacrimi
2) hiiro no kakera
este vorba despre o fata Tamaki care vine in vizita la bunica sa acasta afla ca este o viitoare printesa Tamayori l fl ca bunica sa, deoarece sangele de printesa nu s-a trezit complet aceasta este fara puteri iare cei cinci gardieni insotesc peste tot iar unul dintre gardieni Takuma se indragosteste de Tamaki si tamaki de el dar Takuma afla ca in el doarm un demon foarte pericolos care vrea so omoare pe Tamaki, bunica lui Tamaki o inchide pe Tamaki ca sa nu se mai poate vedea cu Takuma pentru an nu fii in pericol iar un grup Logos incearca sa fure artefactele care il pot trezii pe Onkirimaru pentru ai lua puterea dpa ce bunica lui Tamaki o murit sangele de printesa Tamayori s-a trezit iar cei cinci gardieni au evoluat pana la forma suprema si au luptat pentru sigilare lui Onichirimaru si pentru ei invinge pe Logos
3Vampire knight
este vb de o fata Yuki Cross cea mai veche amintire de cand era mic ese ca in ruma cu 10 ani a fost atacata de n vampir iar apoi a fost salvata de altul Kaname Kuran, dupa 10 ani Yuuki a devenit protectoare a vampirilor Kaname a devenit conducatorul unu grup de vampiri de elita in academia Cross alaturi de ea este sh Zero Kiryu care desii este un vampir el ii uraste deoarece acestea iau loat tot ce avea el mai drag si este hotarat sa ii extermine dar Yuuki este indragostita de Kaname inca de acum 10 ani de cand a salvat-o iar Yuki pentru Kaname este tot ce nonteaza dar Yuki desi il iubeste pe Kaname incet incet incepe sa simta cv si pentru zero iar zero pentru ea iar dc vrei sa vezi alegerea lui Yuki uitate
ar mai fii un anime superr care le intrece pe toate Naruto\Naruto shippuden dar nu pre este de dragoste
in fine sper ca te-am ajutat