| Bєshka a întrebat:

Buna tpu.imi poate spune si mie cineva ce sa fac pe pc ca ma plictisesc si nu am ce sa fac.(jocuri online mmo nu ma joc ca n-am cu cine si singura nu imi place). dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Marius94_5839 a răspuns:

Daca nu ai ce face cu viata ta joaca WoW. Daca nici asta nu iti place, atunci incepe sa joci jocuri de genu' Oblivion, Morrowind, Dragon Age.

Daca nici asta nu te satisface incepe Lord of the Rings Battle for the Middle earth ar mai apoi ia call of duty de la 3 in sus.

Daca si asta ai facut, te poti apuca de jucat SA-MP, pe serverele mod Role Play, deoarece acestea iti omoara timpul aproape ca si Wow, iar daca si asta ai facut cel mai bine este sa iesi din casa sa iei, putintel aer, domnisoara tongue

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Conquiztador happy
Se joaca online si este un joc foarte interesant de cultura generala happy

| Gamerita a răspuns:

Poti sa iti downloadezi un joc de ex:
Metin2RO sau privaturi
Counter Strike
Cabal
4Story
LOL
...Sunt multe :D Sau ai putea sa incerci si jocuri de ex www.stardoll.com :) este ff super :X Sau poti asculta muzica si ma rog poti intra pe site`u asta cu jocuri www.miniclip.ro :) sunt multe :X bafta :*

| Bєshka explică (pentru Gamerita):

Le-am jucat pe toate si nonstop ascult muzica laughing

| Mikasa a răspuns:

Poti vedea un film pe net sau un serial gen Singur acasa- asta e foarte amuzant, sau chiar si un anime care iti place.

| MrAngelus a răspuns:

Cel mai greu joc din lume
Drop Kick
Conquiztador
Grepolis

Mai multe jocuri tari aici: http://www.funny-games.biz/main.html

| Bєshka explică (pentru pwp):

Il stiu de mult si nu imi place

| Bєshka explică:

Am facut tot ce mi-ati scris (dar de mult...) si m-am plictisit de ele crying

| Gamerita a răspuns (pentru Bєshka):

Atunci i`a o carte si citeste laughing eu joc de 2 ani metin si ink nu m`am plikti si NEVER nu ma voi plikti :X laughing)

| Bєshka explică (pentru Gamerita):

Metin joc de 4 ani dar acum m-am lasat ca nu am cu cine sa jocsad