| Kiduuuts a întrebat:

Imi puteti recomda si mie carti mai interesante(fara varcolaci vampiri sau chestii de gen ToM Sawyer) pe care as-i putea sa le citesc in aceasta vara?(

Răspuns Câştigător
| EuZuza a răspuns:

O carte pe care am citit-o si de care m-am indragostit este "DOCTORII" De Erich Segal. Este superba cartea si sper sa-ti placa si tie!winking

7 răspunsuri:
| ionlarisa a răspuns:

Shogun...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sunt un fanboy prea infocat al Apple, dar ti-as recomanda biografia lui Steve Jobs. Apare chiar zilele astea la chioscuri. Eu zic ca merita pentru ca inveti multe de la un tip care a facut multe lucruri importante pentru lume la viata lui.

| RockTheNation a răspuns:

Darkly Dreaming Dexter, de Jeff Lindsay pe departe cea mai buna carte citita de mine. Partea proasta e ca e in engleza dar daca stapanesti bine limba n-o sa fie o problema; daca nu vrei sa citesti cartea, uite-te la serial, Dexter, e genial! happy

| yulymcl a răspuns:

WINETOU de Karl May, Sau otravurile din Caux, singur pe lume.
Sunt niste carti captivante

| CezaraCorina a răspuns:

Incearca David Copperfield, Anna Karenina, Madame Bovary, Jean-Louis, Mos Goriot... etc. Sper sa iti placa

| varanudorm a răspuns:

"A-i" putea incepe cu "GRAMATICA LIMBII ROMANE". "As-i" putea sa iti recomand si alte carti, insa nu cred ca ti-ar folosi momentan...

| Hyourinmaru a răspuns (pentru varanudorm):

Foarte tare comentariu laughing