| ubithaa a întrebat:

TPU! Imi puteti sa-mi spuneti sh mie plspls niste statusuri din toate categoriile!?

Va rog! Funditalove struck

4 răspunsuri:
| OddKidd a răspuns:

Nu-mi stricati ziua.pot s-o fac si singura big grin

Dragostea e un vis nebun!

Au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot.Mi s`a zis ca n`o sa pot.Ehh, uite ca inca pot!

pot trece peste o rana sau o palma dar sentimentele sunt cea mai dura arma.

Eram dispusa sa-ti ofer totul si mi-ai frant aripile-n zbor. Iubeam sa te ador!

Nici macar nu vorbim.Nici macar nu stii.Ca ma bucur pentru tine. Vreau sa fi fericit.Ca nu`ti port pica bààà. Vreau sa fi iubit.

Si te doare si stii ca ti-e dor, ca desi o iubeaisad ai pus orgoliul in fata sentimentelor sigh

Si daca dragoste nu e.parca e bine Dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine Tine de tine pe unde umbli si cu cine.

Trecutul nu ma apasa,dar viitor ma ingrijoreaza.

Acum mă doare că am crezut odată-n tine ca orice indrăgostit vrăjit ce crede-n destine.

De ce ma-nvart In cercuri repetate? Incerc s-adorm Nu cred ca se mai poate. Parc-am ceva in ochi Nu pot sa-i mai inchid Vreau s-adorm cu pleoape moi, Cu brate grele, sa cad in vid. Si sunete stridente ce nu mai tac odata Se lasa totul rece, De oboseala mintea-mi cade moarta

Nu mai vreau sa aud cum plange sufletul tau,ma doare stii ca ma doare, cand te uiti spre cer acolo voi fie eu, aproape de tine mereu.

Toate veneau treceau dar nimic nu ramanea. Nici macar ratatu ala care puteam sa jur ca ma iubea.

Intr-o zi, ne-am jucat la carti iubirea.Am impartit egal cartile si jocul a inceput. Am aruncat pe masa o CLIPA. Dar tu mi-ai aruncat o ZI. Si am pierdut o carte. Scot din carti AMINTIREA. Dar tu pui repede UITAREA. Si am mai pierdut o carte.Pun jos o carte INTREBAREA.Dar tu imi arunci TACEREA.

K tuu` nu` t` schimbi dup` cum bate vantuu`, stii` sa-ti tii` cuvantuu`, vb`esti cand iti vne randuu

Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?

Am O`o NeBunie:-x`Care Iti Place Tie`.Am Un Stil Aparte.Eu Nu Sunt`h Ca Toathe

Simt ca inima`mi baTe`n piept cand il vad` parca ar vrea sa-i spunaa si ea ca`L astePtt`

Viata` se` cOmpliCa`. totul` e `parfum`.si` va` anunT` de`acum`.Caa` nimeni` si` nimiC` nu`o` sa-mi` stea` in` drum`

| MeAndJustMe_8802 a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata sa adun cioburile sparte si sa le lipesc la loc,spunandu-mi ca vasul e nou. Ceea ce s-a spart s-a spart. Si prefer sa-mi amintesc cu placere vasul intreg, decat sa-l am inaintea mea si sa-i vad crapaturile in fiecare zi.

daca viata-i cruda, o pun pe gratar!

Berea fara alcool e ca femeia care nu suge p**a

Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita.Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca.

De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.

Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.

Vand pat pentru copil cu picioare de fier.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.

Destinul meu a fost sa fiu raza de lumina pentru mintile intunecate ale idiotilor

| stefansec a răspuns:

Un status tare ar fi, salut, cine iese afara pierde circul de sug casa laughing fundita plzlove struck