| PavelLarisaIonela a întrebat:

îmi spune-ți niște probleme de logică, dar sa fie multe.

6 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Nu stiu daca e de logica. Trebuie sa-mi raspunzi la o intrebare apoi la a 2 a pe rand. Sa zicem ca ai bilet la film pe care ai dat 20 de lei si 20 lei in buzunar. Cand ajungi la usa la cinema constati ca ai pierdut biletul, ti-au ramas cei 20 in buzunar. Ce faci? Cumperi al 2 lea bilet sa vezi filmul sau renunti?

| Superior a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Din moment ce te-a lasat pana la usa cinema-ului ai validat biletul, si nu-ti mai trebuie happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Superior):

Nu ma, l-ai pierdut inainte de intrare, nu mai poti intra. Ce faci? Cumperi al 2 lea bilet sau nu mai cumperi?

| Superior a răspuns:

1. Te afli intr-un maraton si ai depasit persoana de pe locul 2. Pe ce loc te afli?
2. De ce in Australia nu exista 28 Noiembrie?
3. Ce luna are 28 de zile?
4. Te afli intr-o camera bezna si ai o cutie de chibrituri. Mai ai la indemna o lumnare, o candela si un ziar. Ce aprinzi prima data?
5. Ionel duce o caramida care cantareste 1kg + inca jumate de caramida. Cat cantareste o caramida? 0, 5kg, 1kg sau 1, 5kg?
6. Tatal si feciorul au facut accident. Tatal e in coma. In salon la fiu intra un chirurg care spune "Acesta e fiul meu". Cuvintele chirurgului sunt adevarate? Argumentati.
7.Medicul a prescris pacientului 3 injectii, fiecare la o jumatate de ora. Cat dureaza ca el sa-si faca cele 3 injectii? 1h, 1h si 30min sau 2h?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Sunt 3 camere in care esti obligat sa intri si sa alegi in care ai vrea sa supravietuiesti: camera 1 o camera plina cu criminali inarmati pana in gat care te-ar face franjuri imediat
-camera 2 o camera plina cu lei nemancati de 5 ani
-camera 3 o camera cu gaz toxic

2. Ce se afla intre Soare si Pamant?

| keseru a răspuns:

Https://www.realitatea.net/......2763.html. Aici găsești câteva dificile