Nadya tot ce auzi la TV despre sfarsitul lumii este doar o presupunere banala. Nu mai asculta ce se spune la tv si prin ziare pentru ca e o mare porcarie ceea ce fac ei, dealtfel cum este si religia...Crestinismul se lupta cu islamul fara sa isi dea seama ca ambele culte au aceleasi idei si conceptii. P.S. Biserica este doar o alta institutie de prostire in masa asemanatoare guvernului pentru a ne refuza dreptul la cunoastere!
De unde stii ca sunt sapte? Pot fi douazeci sau doar trei.Cutremure, uragane, inundatii, foamete, minciuna au existat dintotdeauna.
Nu ati inteles, Apocalipsa sau sfarsitul cum i se mai spune, a inceput deja, daca ati citi in biblie ati vedea ca se vb acolo de razboaie, cutremure, vremuri de lipsa (foamete) chiar azi am vb la scoala cu ai mei colegi despre asta.
Frate. Sa mai zis in 2000 ca vom fi loviti de un meteorit si vom muri. am supravietuit, in 06.06. 2006 [666] s-a spus ca vom muri, am supravietuit. trebuia ca pe 11.11. 2011 [ 111111. ceva satanist. cica ] sa fie sfarsitul lumii, am supravietuit, din nou. 2012! COME TO ME BRO! semne...seceta, cutremure, incendii, taifune, inundatii. chestii din astea
Asta e o prostie...
Sfarsitul lumii va veni cand va decide Dumnezeu.
Pune si tu mana pe o carte, nu mai citi toate tampeniile de pe internet.
Asa zic unii pentru bani asa au zis si in 1994. 1995. 1999. 2001. 2012 si mai nou va fi in 2024 in 21 decembrie se termina calendarul Mayas dar nu si lumea! deci stai linistita in fiecare zi e sfarsitul lumii pentru un om!
Exact
Ti se par ironica?
Adevarat....cum a zis Cherilyn... Sfarsitul Pamantului va fi cand va vrea Dumnezeu la Judecata Finala.
Trololoolololool întreabă: