1. Mergi La Strand
2. Fa un dus rece fara sa te stergi iar apoi fa vant cu un evantai... e foarte rece.
3. Umpleti sticle cu apa ( cu prietenii ) si udativa,
4. Mergeti la un picnic
5. Picteaza ceva, cum ar fi legat de seara, cand se racoreste si timpul va trece mai repede.
6. Mergi cu prietenii pe o patura, sub un copac, va juucati carti etc...
7. Vinde limonada si inghetata eu una am facut-o si am facut o gramada de BANI!
8. Mananca inghetata dupa inghetata!
Pai te poti intelege cu mai multi prieteni si daca locuiti la casa puteti sa va udati cu sticlele
2. puteti sa mergeti la strand
3.va puteti plimba cu rolele
4. puteti sa faceti un videocplip cu voi udanduva si apoi sa il postati pe facebook
5. puteti sta pe o patura la umbra unui copac si sa va jucati carti, diferite jocuri, sa povestiti
6.sau uite o idee pe care am prakticato si eu, mergeti pe deal(padure) si va plimbati...dar putetiva apa si mancare
FUNDA... daca te-a ajutat
Pai ar fi cam asa:
-pai in primul rand, ceva ce nu ti se va parea distractiv, dar trebuie adaugat, sa citesti ceva ( daca ai cunostinte gramatica bineinteles )
-roaga-ti parintii sa te duca la un prieten ( daca nu esti lenes poti merge pe jos sau cu bicicleta )
-incearca urmatoarele jocuri :
a)Euro Truck Simulator
b)Trucks & Trailers
c)Bus Simulator 2
Din categoria "browser":
-The West
-VD Truck
-Ikariam
Si ultima idee, cea pe care as aplica-o si eu, ar fi sa-mi chem prietenii ( pe messenger sau pe telefon ) si sa mergem la padure / rau / lac etc. Daca n-ai paduri, lacuri, sau rauri prin zona ( ceea ce ar fi cam imposibil ), cheama-ti prietenii sa mergeti la fotbal ( intr-o sala de sport, caci nu e o avere sa inchiriezi una 2-3 ore ), sau daca nu discuta cu cunoscutii si vezi daca nu are nimeni un garaj, sau un pod de casa liber pentru distractie. Cam asta as face eu, dar in curand vine toamna si nu mai e problema asta cu caldura.
Fa o baie,mananca o inghetata,bea niste limonada ori ceai cu gheata,mergi la piscina,fa o plimbare lunga, fa-ti vant cu un evantai, stai la calculator.etc
Colourss întreabă:
XxXReBeLaXxX întreabă: