Jucati jocuri amuzante:adevar si provocare, tomanap, dansati, bateti-va cu perne9e foarte distractiv)...si ce mai vreti...iar ca film va recomand pinguinii domnului popper(in special filmele cu Jim Carrey, in care el e rol principal la acest film, sunt foarte amuzante filmele cu el, comedie adevarata)Sa va distrati
In primul rand trebuie sa ai o muzica buna,
niste gustari si sucuri, carti de joc
si niste jocuri distractive, gen comedy monopoly, monky funky, un joc fai cu maimute nu va veti plitisi
si multe altele.
FUNDA!?
Pai un film de comedie sti ca sa mai radeti exemple:american pie; sex drive; eurotrip.
luati seminte gustari sucuri etc
descarca dupa internet jocuri care se joaca in 2 in mai exact multiplayer.
P.S. filmepoate fi de ori ce gen mie comedia imi place si de asta am sp... ar fi cv tare sa va uitati la un film de groaza.
SA aveti muzica sa ascultati facei o minidiscoteca in camera.
Sper sa iti ajute sfaturile mele... Funda?
Bataie cu pernele , arunci floricele in aer si le prinzi cu gura , incearca un film de groaza sau daca nu iti plac filmele de groaza eventual comedie, jocuri gen : monopoly sau stiu eu. care iti place , muzica buna - ati putea sa va amuzati facand karaoke ... cam la asta m-am gandit eu, sper sa-ti fie de folos! :3
Buna uite cateva idei:
-sa va uitati la film
-sa jucati adevara provocare
-monopoly
-sa aveti gustari
vizionati un film care sa va placa la toti, jucati-va jocuri video, comandati sau faceti chiar voi floricele... daca sunteti mai nebuni/nebune o bataie cu perne nu strica. funda?
Muzica misto. cateva fetite, o tabla, niste carti de joc, ceva de mancat de baut, va uitati la un film sau la faze amuzante pe net ( muriti de ras daca va uitati la,, Ridiculousness"), cateva jocuri de masa... filme misto pe net. (magie, cascadorii, batai, etc.)
Iti garantez o seara prea belea si nu va veti prictisi in nici un caz
Dai FUNDA?
Fii atent muzica sa fie buna,jucati un chemz pe echipe,sau ori ce alt joc de carti mai stit,Trebuie suc rece dupa jucati provocari pe puncte, bataie cu perne, dupa cea un film comedie [placinta americana]mancati inghetata, jucati un joc in doi pe pc, carti pe pedepse, faceti farse la cineva din familie sau la unuia dintre voi e mult mai amuzant. Te rog FUNDA.
Yurisa întreabă: