Buna!
Pai dupa parerea mea trebuie sa ii ceva care sa ii aduca in orice clipa aminte de tine
Categoric nu o bluza sau ceva de genul pentru ca in citivia ani nu o sa ii mai vina
Poti sa ii iei intr-adevar o rama cu o poza cu voi poti sa ii iei o bratara cu BFF un lantisorul pori sa ii iei o cauta draguta :X pe care sa te semnezi etc
Petrecere frumoasa:*
Si sper ca te-am ajutat.
Daca ai o poza cu voi 2, du-te undeva si inrameaz-o.
Ar fi foarte dragut.
Sau ia-i ceva cu inscriptie cu numele tau.
O bratara ar fi foarte frumos, nu o bratara din aur o bratara simbolica, poate gasesti ceva cu BFF...sau o rama foto si daca aveti o poza cu voi doua so o pui in rama...sigur isi va aminti de ea.
Sucees!
Am eu niste idei :
1. Poti sa cumperi 2 bratari(lanturi) de argint si pandantiv care reprezinta initiala voastra sau prietenia...
2.Cumperi o tablita de lemn (panou) este ieftin, si poti pune poze cu voi din trecut pana in prezent si pori sa il decorezi cu culoarea preferata a prietenei tale.
3.Cumperi o perinita pe care imprimezi o poza cu voi doua.
4. Faci un album cu poze din trecut pana in prezent. Editezi pozele sa arate mai deosebit, si poate scrii si un citat despre prietenie.
Succes!:*
I-ai un lantisor, o bratara sau niste cercei (de argint).sau in cel mai bun caz poate gasesti la un magazin un obiect gen: o bratara "pentru cea mai buna prietena" ...sau altceva simbolic. Eu iti sugerez sa ii iei ceva ce ii v-a aduce aminte de tine, nu ca si o bluza pe care o poate arunca etc. sper sa gasesti un cadou potrivit
Poti sa ii iei ceva care sa.i aminteasca mereu prietenia voastra.gen un lant BFF sau un ursulet personalizat cu o poza de a voastra.aici depinde si de gusturile fiecaruiasper ca te.am ajutat.:*
Davyduchiha2001 întreabă: