| Aggar a întrebat:

In cateva zile, va fi ziua cele mai bune prietene ale mele (mai bine zis mainelaughing adica pe 21)
Nu stiu ce cadou sa ii iau puppy dog eyes dar vreau din tot sufletul sa ii iau ceva special dar nu prea scump (stau foarte prost cu banii, nu ca as fi zgarcita)
Implineste 14 ani
Help puppy dog eyes
Funda pentru rasp cel mai bun

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| AnMa a răspuns:

Buna!
Pai dupa parerea mea trebuie sa ii ceva care sa ii aduca in orice clipa aminte de tine
Categoric nu o bluza sau ceva de genul pentru ca in citivia ani nu o sa ii mai vina
Poti sa ii iei intr-adevar o rama cu o poza cu voi poti sa ii iei o bratara cu BFF un lantisorul pori sa ii iei o cauta draguta :X pe care sa te semnezi etc big grin
Petrecere frumoasa:*
Si sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| KiddFaraSentimente a răspuns:

Daca ai o poza cu voi 2, du-te undeva si inrameaz-o.
Ar fi foarte dragut. love struck
Sau ia-i ceva cu inscriptie cu numele tau.

| qtheodora a răspuns:

O bratara ar fi foarte frumos, nu o bratara din aur o bratara simbolica, poate gasesti ceva cu BFF...sau o rama foto si daca aveti o poza cu voi doua so o pui in rama...sigur isi va aminti de ea.
Sucees!

| bhubhuaa a răspuns:

Am eu niste idei :
1. Poti sa cumperi 2 bratari(lanturi) de argint si pandantiv care reprezinta initiala voastra sau prietenia...
2.Cumperi o tablita de lemn (panou) este ieftin, si poti pune poze cu voi din trecut pana in prezent si pori sa il decorezi cu culoarea preferata a prietenei tale.
3.Cumperi o perinita pe care imprimezi o poza cu voi doua.
4. Faci un album cu poze din trecut pana in prezent. Editezi pozele sa arate mai deosebit, si poate scrii si un citat despre prietenie.
Succes!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai un lantisor, o bratara sau niste cercei (de argint).sau in cel mai bun caz poate gasesti la un magazin un obiect gen: o bratara "pentru cea mai buna prietena" ...sau altceva simbolic. Eu iti sugerez sa ii iei ceva ce ii v-a aduce aminte de tine, nu ca si o bluza pe care o poate arunca etc. sper sa gasesti un cadou potrivithappy

| deniii_9354 a răspuns:

Poti sa ii iei ceva care sa.i aminteasca mereu prietenia voastra.gen un lant BFF sau un ursulet personalizat cu o poza de a voastra.aici depinde si de gusturile fiecaruiahappysper ca te.am ajutat.:*