Deci,iti pui colegul de camera sa se ascunda sub pat(daca are loc, daca nu are nai nici o sansa dar poti fi inventiv)si chemi cativa colegi si le spui sa se aseze pe patul sub care s-a ascuns colegul.si incepi sa le povestesti o poveste de groaza,care cica sa petrecut intr-o camera cu acelasi nr care il ai tu la camera,si le spui ca a fost omorata o persoana,si cadavrul a fost ascuns sub pat,si de atunci fantoma ii bantuie pe toti cei care se cazeaza in acea camera, tragandui cu mana de picior sub pat pentru ai tine,, companie" fantomei.si inainte de asta tu trebuie sa discuti cu colegul de sub pat ca la expresia,,Ce parere aveti? O fi adevarat?"sau una de genu,el sa traga pe unul din ei tare de picior,ca si cum ar fi furioasa,, fantoma"si ar vrea sa il,, ia"cu ea. sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Cand adoarme cineva ii pui pasta de dinti pe maini si il gadili cu ceva la nas se va umple de pasta pe fata )) Am facut'o si eu intr-o excursie si am ras pana dimineata
Pai sp si uh k nu se mai tine xcursia! sau k vremea va fi urata unde se tine excursia si nu veti putea sa vizitati (spune si uh un loc pe care toti ar vrea sal vada) sa k nu se deschide sau cv de genu sa nu puteti vizita!
Buna Ligi.
Pai in primul rand nu trebuie sa faceti mari prostii pentru ca o sa dati de belea.
1. Un coleg sa se ascunda intre scaunele microbuzului/autobuzului si sa ii spuneti la profesoara ca a ramas in locul pe care l`ati vizitat.
2.Cumparati`le profesorilor ceva prajituri expirate.
3.Sunati`o pe profesoara cu numar privat si ii spuneti ca sunteti de la protectia muncii si ca sunt interzise excursiile in afara scolii.))
4.Cumparati un soarece din plastic(daca gasiti) si aruncati`l pe profesoara. asta merge am incercat`o si eu pe profa de mate
5. A doua zi la scoala adica luni 8 aprilie mazgaliti tabla ascuneti buretele si galeata in dulap la fel si creta.dar aveti grija la ce profesor faceti farsa.noi am patit`o.ca norocul a fost profa noastra de tehno.
Sper sa-ti fie de ajutor!
Funda?
Daca mergi in excursie ai putea sa ii faci farsa chiar la profesorul cu care mergeti . Ai nevoie de bandaje, checeap si ajutorul colegilor. Dupa ce ai pus pe bandaje putin checeap pui badajul pe cap si stai intinsa si ceilalti colegi merg dupa profesor si il /o anunta ca ti-ai spart capul. Asa am acut noi o data la un profesor PS Cel mai important sa ai grija sa nu sune la salvare. Cand credeti ca este momentul i spuneti ca o fost o farsa.
Daca tot mergi in excursie ai putea sa ii faci farsa la profesorul cu care mergi .Ai nevoie de : bandaje, checeap si ajutorul colegilor. Pui pe bandaje checeap apoi legi bandajul de cap si te intinzi si ceilalti colegi ilanunta pe profesor ca ti-ai spart capul.Eu si clasa mea am facut o data aceasta farsa si o fast super PS cel mai important sa aveti grijasa nu sune profesorul la salvare. Daca vedeti ca vrea sa sune i spuneti repede ca este o gluma