Cel mai bine un telefon, pentru mesaje si apeluri, mp3 cu muzica favorita, si un laptop, cu un stick pentru internet, pentru facebook, Y'M, TPU etc. Si o carte daca esti mai "cuminte"
P.S - Funda?
Sudoku....Rebus,daca te fascineaza lectura poti lua o carte de citit sau reviste de cultura generala
Incarca telefonul la maxim inainte cu o seara de a pleca, daca ai mp3 sau mp4 e si mai bine, doar asigurate ca sunt incarcate(nu stiu cum functioneaza un mp3) puneti nite carti daca ai cu cine sa joci, puneti sa desenezi ceva sper ca ti-am fost de ajutor .
Pa, pa!
Reviste care îți plac
Ceva de ronțăit - biscuiți, cipsuri, fructe, etc
ipod/mp3
integrame
laptop cu jocuri/filme pe el
ceva de desenat
Nu uita să îți iei una, două pernițe cu tine, ca să stai confortabil, sau în caz că adormi.
Multa muzica, un laptop cu net de preferat, unde poti sta toata ziua pe toate site-urile, te poti uita la filme. niste jocuri, si eventual daca vrei o carte. poti sa-ti iei diferite jocuri in 2 sau mai muti daca ai cu cine juca. dar cea mai indicata varianta e aia cu muzica si statul la pc. Si muuuulte filme. Ah, am uitat sa spun de conversatiile cu prietenii. e o idee buna pentru a combate plictiseala. Distractie placuta!
Doarunaltutilizator întreabă: