| ShoriceL43 a întrebat:

In octombrie fac 13 anibig grin.
Unde propuneti sa`mi fac ziua de nastere?
FunditsSaa:*:*.

Răspuns Câştigător
| LemonCandy a răspuns:

Eu peste trei zile fac 13 ani ai am ales sa imi petrec ziua la Baile Felix impreuna cu sora mea si cateva prietene. Nu vreau sa fie asa special. vreau doar sa ma distrez. daca nu vrei sa mergi in alt oras in afara de cel in care stai ti`o poti face la un restaurant sau chiar la tine acasa.sa aranjezi casa sa aarete super sa alegi cateva melodii si sa le pui la pc sau unde sti tu ca poti sa faci o masa draguta si originala si te poti inspira de pe internet ce feluri de mancare vrei sa gateasca mama ta. Daca as mergi la un restaurant de ziua mea, eu nu prea ma simt in largul meu si acasa ma distrez mai bine cu prietenii.
O aniversare placuta! kiss

5 răspunsuri:
| ArtisticWorld a răspuns:

Ezista spatii verzi rezervate pentru asta `. Poti desfasura diferite activitati.

| xOneTwoThree a răspuns:

Depinde din ce oras estiiwinking.Eu acum 2 ani mi-am facut ziua la Iriswinking.
Poti la un restaurant.Sau acasa.ori sa faci cinste afara prietenilorwinking

| 3v3LyNuK a răspuns:

Eu zic ca acasa e cel mai bine! Dar u pe cat Octombrie faci 13 ani ca eu fac pe 27 octombrie 13 ani!

| nattyC_6241 a răspuns:

La 13 ani? acasa

| HipstaAlle a răspuns:

La paris smug glumeam oh go on Ori la mare, ori la munte, ori la polul nord rolling on the floor lowl asta-i buna laughing deci ori la mare ori la soare toate fetite is goale laughing glumeam oh go on deci la mare e mai mistowinking

Bfta!