Nu este ciudat deloc, eu cred sau mai bine spus din cate mi-ai povestit sunt foarte sigur ca baiatul respectiv are sentimente puternice pentru tine, iar tu dc nu ii dai atentie? Ok nu e treaba mea parerea mea este ca ar trebui sa ii dai inca o sansa deoarece daca nu tinea la tine intr-adevar nici nu ar mai fi vorbit cu tine dupa ce a suferit.Te pup. Funda ?
Uite o poveste reala, din experienta proprie :
Anul trecut de Invierea Domnului la catoloci (eu catolica, el catolic) m-am indragostit de iubitul meu.
Le-am spus prietenelor mele cele mai bune si ele mi-au spus sa ii spun baiatului ce simt. Stiam ca lui i-a placut de mine, dar nu stiam daca inca o mai face. Pe 1 aprilie, mi-am zis fie ce o fi, nu am nimic de pierdut si i-am spus. Si uite, a trecut un an si mai putin 4 luni si inca suntem impreuna. Suntem din aceeasi clasa si nu are absolut nimic.
Tu trebuie sa incerci,sa ii acorzi o sansa,pentru ca asa a facut si prietenul meu,i-a fost frica ca il resping,gandindu-se ca eu umblu doar cu baieti mai mari, dar dragostea nu te intreaba cu cine sa umbli, ea doar te "loveste" dintr-o data!
Sfatul meu ar fi sa mergi si sa ii spui sentimentele, pentru ca nu ai nimic de pierdut. Si daca chiar nu e sa fie nimic, din descrierile tale, cu siguranta veti ramane buni prieteni.
Nu ai nimic de pierdut dacă îi spui ce simţi...Iar după aia, vezi tu ce va fi
De moment ce a fost acolo pentru tine când ai avut nevoie de el, înseamnă ceva. Fă-ţi curaj şi zi-i ce simţi