| Laura1402 a întrebat:

In viitorul apropriat as dori sa-mi iau un caine(Yorsiire Terrier). Dar problema este ca nu am prea multa inspiratie in ceea ce priveste un nume pentru patruped.Mai mult i-as dori sa fie baiat insa puteti sa ma ajutati si cu cateva nume de femele daca vreti, caci nu se stie niciodata.happy

Răspuns Câştigător
| SNIPƎR a răspuns:

Baiat.

Oscar.
Rex.
Rexi.
Haiduc.
Fulger.
Andy.
Cody.
Codin.
Dingo.
Felix.
Ollie.
Terror.

Fete.

Lina.
Dora.
Nikita.

Sau mai multe pe http://www.catei-de-vanzare.ro/articole/Nume-de-caini-10.html fundita plz.

6 răspunsuri:
| Larisa_3441 a răspuns:

Catelul acela este un dragalas de nu se poate a avaut si sora mea dar era baiat si avea numele Tiny

| Wally26 a răspuns:

Roby, Bob, Bill, Stan :d daca e baiat

| RalluOfr a răspuns:

Salut! pentru femele iti recomand Cara,Rita,Rebeca,Sara,Rosa,Mery,Mara,Tita,Cichita,Cherida, pentru masculi Titi,Bubu,Blackie,Labus, Toto, Solo etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beauti
pretty
bubulina
steluta
cam atat stiu funda?

| Kytty_1187 a răspuns:

Buna.
Avand in vedere ca patrupezii gen yorksiire terrier sunt niste pufosenii tare dragalase ai putea sa pui...
Pt."baietei": Duff,Luck, Mett, Pufy...nu prea mai stiu.
Pt."fetite"tongueixie,Tess, Beky, Suzy...
Te mai gandesti tu...>big grin

| ronnie_6871 a răspuns:

Buna.si eu mi-am dorit un baietel la inceput, dar am ales in cele din urma o fetita(caniche-stiu, nu se aseamana prea mult rasele...). vroiam doar sa spun ca fetitele sunt mult mai afectuoase si iubitoare.pe a mea o cheaama dasiahappy. insa pentru o catelusa yorksiire mi-ar placea Terrie...sau derivate.