Scopul jocului este sa ghicesti o combinatie de buline.
eu de obicei fac asa: prima data, pun toate bulinele de o singura culoare, de obicei prima (albastra).
daca imi apare vreo bila neagra alaturi, inseamna ca atatea buline cate bile negre sunt corecte si la locul potrivit (daca nu apare nimic, inseamna ca nu sunt buline albastre in combinatie si incerci din nou, punand toate bulinele de culoarea urmatoare).
apoi banuiesc care ar fi alea; presupunem ca la prima combinatie mi-a dat 2 bile negre, deci 2 buline sunt in locul bun.
presupunem ca acele buline ar fi primele doua.
pun primele 2 buline in aceiasi culoare (albastru), iar celelalte 2 in culoarea urmatoare (galben sau verde sau care era laughing ).
acum poate sa imi rezulte asa:
- cel putin 2 bile negre (daca am 2 bile negre, inseamna ca primele 2 buline sunt albastre dar nu am nicio bulina galbena; daca am 3 bile negre, inseamna ca primele 2 buline sunt albastre, iar una din cele 2 galbene e pusa corect; daca ai 4 bile negre ai castigat smug)
- cel putin 2 cercuri albe (daca ai 2 cercuri albe, inseamna ca bulinele albastre nu sunt la locul lor, deci la urmatoarea combinatie pui cele 2 buline albastre ultimele; daca ai 3 cercuri albe, inseamna ca in combinatie ai 2 buline albastre si una galbena, dar niciuna nu este la locul ei; daca ai 4 cercuri albe, schimbi locul bulinelor albastre cu cele galbene).
si tot asa. laughing cu tehnica asta fac de obicei maxim 8 incercari. sper ca ai inteles ceva-ceva. laughing daca vrei, iti explic mai in detaliu, pe cazuri etc.
Te ajut euu! vezi acolo mai multe spatii n care trebuie sa pui bilutele de acolo de sus! le pui cum vrei tu pana ce reusesti dar majoritatea fetelor nu prea au rabdareei bine acum trebuie sa o faci neaparat cu rabdarea care o ai daca vrei sa treci nivelul! Daca joci lady popular pe mine ma cheama:Frumushika_visatoare. Sper ca te-am ajutat
Este simplu. te ajut ...intra pe ladypopular ...si vezi ca ma cheama Lollitasweet. te astept