| LostInHell55 a întrebat:

Buna TPU-isti!Cine imi da va rog frumos site-ul revistei popcorn?Multumesc anticipat!Promit fundita +cerere de perietenie+vot happy

Răspuns Câştigător
| d0pex a răspuns:

Http://www.popcorn.ro/

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Http://www.popcorn.ro/ dar din pacate nu o poti citi ci doar sa vezi cam despre ce e vorba...

| drhotzu a răspuns:

Ok o sa iti dau o singura sansa sa gandesti...
NU! gresit. ce poate fi asa de complicat? de ce e nevoie sa iti dea cineva pe tava? ai incercat: google => search => popcorn => yey?

| LostInHell55 explică (pentru drhotzu):

Multumesc frumos pentru raspuns.Dar decat sa comentezi mai bine iti vedeai de treba *fara suparare*

| drhotzu a răspuns (pentru LostInHell55):

Nu intelegi care este ideea: uite hai sa iti pun problema asa:
unul dintre cele mai important aspect al unei persoane este capacitatea de a rezolva o problema data prin ingeniozitate, iar tu nu iti cultivi aceasta capacitate in nici un fel, adica nici macar un google.ro/searc nu ai fost in stare sa te gandesti sa dai! REALY? dar daca o sa te gasesti nu stiu uite esti singur in casa, si i-a foc aragazul ce faci intrii pe forum si intrebi unde sa suni? sau suni la 112? si exemple sunt multe! asa ca uite un sfat pentru tine: INCEARCA SA REZOLVI PROBLEME SI SINGUR!

| LostInHell55 explică (pentru drhotzu):

Mda.Se pare ca confunzi sexele in primul rand:sunt fata nu baiat.E problema mea ce fac.Nu-ti mai bate capu cu problemele altora ca nu esti cu un pas mai sus decat ei. / : ) Altii dragul meu, sa te anunt, nici nu-si bat capu...Ii lasa in pace si merg mai departe / : ) Dar stii asa sunt altii sa se bage in apa fiarta./ : )

| drhotzu a răspuns (pentru LostInHell55):

Mda. nu am de unde sa imi dau seama daca esti baietel sau fetita. dar ma rog poti sa scuzi lenea in multe feluri, si in alta ordine a ideilor: habar nu ai cum si cine sunt... asa ca SSSttt eu am avut ocazia sa te cataloghez datorita celor spuse chiar de tine. asa ca "draga mea" daca nu vrei sa accepti un sfat problema ta! sa ai o viata usoara ca si tine!