| Drakusoru a întrebat:

Joaca cineva woozworld?
Si ce parere aveti de joc?

Răspuns Câştigător
| LittleMissCupcake a răspuns:

Ba nu e deloc naspa. Cei care zic ca e naspa nici nu i-au dat o sansa. Au incercat si ei o data si deja au impresia ca e plictisitor... Sau altii mai pot spune asta pentru ca nu prea intra pe joc si inca sunt saraci lipit pamantu' (ex. nu au haine de lux, nu au camere frumoase, nu au wooz etc.). Penrtu a se vedea progrese in joc trebuie sa muncesti frate nu sa astepti sa ai de toate. Mie mi se pare cel mai tare joc posibil, este ca a II-a viata a ta. Asa ca nu mai concluzionati ceva inainte de-al incerca de mai multe ori. Sau daca chiar nu vrei sa muncesti pe joc pentru a fi faimos, atunci iti poti cumpara un cont vip cu cardul de credit sau prim sms.

11 răspunsuri:
| NoNaMe2000 a răspuns:

M-am jucat e un joc taree naspa

| sddsdsdewre a răspuns:

Woozworld este cel mai tare joc posibil.Eu sunt de acord cu sweetdoll am aceleasi pareri, de ce vrei sa vi se dea totul pe tava adica sa aveti toate hainele de lux :gaga haircut, crystal dress, glam gown etc. Sau altele. Nu frate trebuie sa muncesti ca sa faci ceva. Uiite eu ma joc de 2 ani si am 2092 de wooz.

Răspuns utilizator avertizat
| Scumpi3 a răspuns:

Buna.am mai multe caractere pe woozworld.iar pe cel de baiat am haine de fete care coste wooz iar pe fata am haine de baieti, cum pot sa schimb hainele.puppy dog eyes?

| Scumpi3 a răspuns:

Buna

| SnowFairy a răspuns:

E prea tare ca sa nu fie accesat.Eu joc de 2 ani si sunt super pe joc... E pacat sa nu il incerci =3. Incercati WoozIn daca aveti cont valid (cel pe care il aveti si la email) ca eu nu il am.Veti castiga 4 palari tari de craciun cu care sa prindeti ornamente de craciun XD.
Daca vreti facetiva VIP si lativa WooPetZ.Sunt super dragute, iar unul il primiti gratis pe joc (cum nu va spun tongue).Yo am doua XD happy

| OK_Pitic_1992 a răspuns (pentru SnowFairy):

Plz zi cum.

| Beatrice_Cocis_1990 a răspuns:

E foarte frumos numai ca nu stiu cum imi pot cumpara haine care sa nu coaste wooz

| mereueu a răspuns:

Ff tare jocu... i fain maiales ca u castigi banii una doua trebuie sa si muncesti si asa parca te-ar invata ca si n viata reala daa ceri nu castigi mereu. ii super jocu si meita jucat. eu ma joc de 7 luni si inca nu m-am prictisit intru zlnic si am un infinit de conturi laughing oricum decat prostiie alea de metin, OurWorld ( m-am jucat cea timp dar e doar pierdere de timp), wow, pandanda... unde se rezuma totul la a fi membru ( ma refer la pandanda i la ourworld ca la wow si metin nu trebuie ) mai ok ii woozworld unde ata ca primesc mai multi wooz si au voie in 2-3 locuri vip in rest avem toti drepturi egale big grinD cel mai ok joc din lume

| ღloveloveღ a răspuns (pentru SnowFairy):

Care e codul pin la game card ca vr sa ma fac vip si nu st care e codul va rog imi spune cine happy

| Meli2314 a răspuns (pentru LittleMissCupcake):

Corect,eu una joc de la vreo 9-10 ani, si acum am 14.

Întrebări similare