La misiunea v trebuie sa spargi toate geamurile din mol acelea sunt punctele mov
iar la ce cu golful trebuie sati ei o luneta si sa tragi in el de la departare
Cate raspunsuri idioate, la mall trebuie sa distrugi geamurile de la magazinele alea (nu fac caterinca)! PS: Sunteti cam prosti, numai jucati tot jocul daca va blocati la astea!
Joc si eu GTA Vice City, si nu pot sa trec misiunea cu elicopteru la A nu stiu sa merg cu elicopterul n-aveti cumva un link cu misiunea acea va rog!
Mergi pe pe 9 [cel din dreata]bomba se ia singura, il conduci pe (q) si (e) te ridici (w) te cobori (s)
dar eu nu dovedesc in timp
La a 2 misiune trebuie sa spargi geamurile cu mitraliera iar la prima mai incearca...e grea.dar o sa o faci..eu am reusit dupa 12)13 incercari la rand
La a 2 misiune trebuie sa spargi geamurile cu mitraliera iar la prima mai incearca...e grea.dar o sa o faci..eu am reusit dupa 12_13 incercari la rand
La misiunea aia cu avionul trrebuie sa apesi tastele 9 4 6 pentru a misca avionul in diferite moduri.Si la prima misiune dupa ce il omori pe ricardo diaz te duci in moll si spargi geamurile
Buna am si eu o problema, cand incep sa fac o misiune la D mi se blocheaza stiti vreo cale de a repara
La misiunea cu Mall-ul trebuie sa spargi toate oglinzile din mall...Bafta!
Acolo unde sunt acele puncte mov trebuie sa distrugi geamurile
din mall
Salut! Am terminat GTA Vice City-ul de 14 ori. La misiunea aia cu multe puncte mov trebuie sa merge in mall unde iti arata si sa spargi geamurile.
E usoara si misiunea cu elicoprerul cu telecomanda trebuie sa te obisnuiesti sa-l controlezi mai intai pe sageti si pe tastele din dreapta 9, 6, 5,4 si o sa reusesti
la bmb dai drumu pe 0
Ba ca sa nu mai fuga ala cu nicio masina scrie codul bigbang si explodeaza toate si am trecut misiunea cu elicopteru si am numa 10 ani alti nu destul talent ca si alti si daca vrei sa ai arme usoare scrie codul thugstools si ai arme foarte unsoare
Acolo in mall punctele acelea mov sunt niste geamuri care trebuie sa le spargi cu o arma scrii NUTTERTOOLS si apoi alegi mitraliera ca e mai usor cu ea...dar atentie la politie
Sall
treuie sa intri in cladire si sa spargi toate geamurile de la magazine bafta