Ce zici daca te-ai imbraca asa: Niste blugi bleomaren, cu o bluza cu maneca lunga alba, un bolerou (roz si ceva alb pe el) si niste tenisi, adidasi sau chiar balerini roz
Sper ca te-am ajutat Funda?
Bună.
Vorbești de parcă mergi la decernarea premiilor Oscar și ești în centrul atenție!
Mergi pe o ținută lejeră.
Pa, pa.
Banuiesc ca nu vrei ceva iesit din comun dar nici un look sters. Nu stiu cati ani ai dar daca nu vrei sa pari o copilita sa iti iei clar tocuri. Nu te imbraca elegant, incearca ceva fashion. Niste cizmulite pana la glezne, blugi slim fit, o bluza mai lejera sau supradimensionata, mai larga si o esarfa colorata. Sper sa te ajute sugestia mea. Tu incearca sa o adaptezi varstei si stilului tau.
Poti sa iti iei o pereche de blugi si o bluzita strmta lejera..sau o pereche de iegari albastrii inchis sau negrii cu o bluzita cu gluga...trbuie sa te simmti bine nu? nu ai vrea sa mergi cu tocuri...sau ceva de genu..ar trebui sa fi cat mai lejera.
O fata e imposibil fata cheama la salvare.Sti fata nimanui nu ii pasa cum te imbraci tu fata.Pa fata!
O perechie cu blugi albasti foarte inchisi, o perechie de adidasi tot aceeasi culoare, un tricou turcuaz si o vesta de blugi la fel ca culoarea pantalonilor ...credema daca imi asculti sfatul vei arata chiar bine
Finta?
MrLentziu întreabă: