| aNdRaSkUmPy a întrebat:

Joi, 4 aprilie 2013, merg in excursie la Bucuresti happy Vom vizita diferite locuri, printre care si la MediaPro de la Buftea. Cu ce sa ma imbrac? Culoarea parului meu este saten siam parul scurt, tuns in scari, iar eu am ochii caprui... Repet, Cu ce sa ma imbrac? Dau funda, promit happy

Răspuns Câştigător
| Maybeoneday a răspuns:

Ce zici daca te-ai imbraca asa: Niste blugi bleomaren, cu o bluza cu maneca lunga alba, un bolerou (roz si ceva alb pe el) si niste tenisi, adidasi sau chiar balerini roz big grin
Sper ca te-am ajutat big grin Funda?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vorbești de parcă mergi la decernarea premiilor Oscar și ești în centrul atenție!
Mergi pe o ținută lejeră.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te îmbraci simplu, comod, lejer, în ce te simţi tu mai bine.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca nu vrei ceva iesit din comun dar nici un look sters. Nu stiu cati ani ai dar daca nu vrei sa pari o copilita sa iti iei clar tocuri. Nu te imbraca elegant, incearca ceva fashion. Niste cizmulite pana la glezne, blugi slim fit, o bluza mai lejera sau supradimensionata, mai larga si o esarfa colorata. Sper sa te ajute sugestia mea. Tu incearca sa o adaptezi varstei si stilului tau.winking

| Iuliana186 a răspuns:

Îmbracăte în ceva comod, corespunzător vremii şi vârstei tale.

| Barbie69 a răspuns:

Poti sa iti iei o pereche de blugi si o bluzita strmta lejera..sau o pereche de iegari albastrii inchis sau negrii cu o bluzita cu gluga...trbuie sa te simmti bine nu? nu ai vrea sa mergi cu tocuri...sau ceva de genu..ar trebui sa fi cat mai lejera.

| aNdRaSkUmPy explică:

Am 13 ani happy

| cucos a răspuns:

O fata e imposibil fata cheama la salvare.Sti fata nimanui nu ii pasa cum te imbraci tu fata.Pa fata!

| DoarUca a răspuns:

O perechie cu blugi albasti foarte inchisi, o perechie de adidasi tot aceeasi culoare, un tricou turcuaz si o vesta de blugi la fel ca culoarea pantalonilor ...credema daca imi asculti sfatul vei arata chiar bine big grin
Finta? big grin