Poate ii iei ceva din inima (ex. o diploma cu cel mai bun iubit) daca nu ii plac chestiile astea poate ii iei ceva ma simplu si practic (ex. camasa, tricou) Sper ca te-am ajutat!
Pai poti sa-i iei ceva simbolic prin care sa-ti arati dragostea sau daca nu stiu si eu un after ahave sau un sptei de barbati.SUCCES
Poti sa-i cumperi un parfum care stii ca-i place lui, sau un ceas, sau poti cumpara un breloc cu 2 inimi crapate...un breloc cu jumatatea din inima o iei tu si celalalt breloc cu cealalta jumatate de inima i-o daruiesti lui. Sper ca ti-am dat idei folositoare.
Pai andreea cred ca iar place un telefon ceva,un tricou alb ceva,, da ai majoratu la el,, iai un Samsung galaxy 5 ai ieftin si foarte bun are si anddroid 3g na fa cum vrei ciau!
Fiind la majorat...ii poti lua un parfum si un portofel de fite! Sau chiar un ceas frumos! Daca vrei sa te limitezi la bani iti sugerez sa ii iei o camasa sau niste blugi! Succes!
Poti sa ii iei un parfum,o felicitare,un ceas,un portofel,un breloc fain de indragostiti, o perna de plus pe care sa scrie''Cel mai bun iubit'' sau ceva in genu, o camasa sau ceva haine.Te asigur ca orice o sa ii cumperi o sa aprecieze pentru ca e iubitul tau!
anonim_4396 întreabă: